Inhoud

De VVON organiseert, in samenwerking met Trainingskampen.nl, exclusief voor VVON-leden, een 3-daagse buitenlandse studiereis naar TSG 1899 Hoffenheim, uitkomend in de Bundesliga. TSG 1899 Hoffenheim staat onder leiding van de Nederlandse trainers Alfred Schreuder (Hoofdtrainer) en Dick Schreuder (Assistent-Trainer). Deze studiereis zal plaatsvinden van donderdag 28 t/m zaterdag 30 november 2019.

Het deelnemen aan deze studiereis levert 9 licentiepunten op en er is plaats voor maximaal 35 trainer-coaches.

Dag 1. Op donderdag 28 november om 07.00 uur zal de touringcar vanuit de opstapplaats Arnhem (Hotel van der Valk/Papendal) richting Duitsland vertrekken. Wij verwachten tussen 13.00 en 14.00 uur aan te komen bij het trainingscomplex van Hoffenheim.

AANVULLING: HET IS TOEGESTAAN OM MET EIGEN VERVOER AF TE REIZEN NAAR HOFFENHEIM EN DEEL TE NEMEN AAN DEZE STUDIEREIS. U DIENT UITERAARD WEL HET GEHELE PROGRAMMA BIJ TE WONEN. DE PRIJS BLIJFT HETZELFDE ALS VOOR DEELNEMERS DIE MET DE TOURINGCAR REIZEN. 

WILT U MET EIGEN VERVOER REIZEN, DAN DIENT U, VOORDAT U ZICH INSCHRIJFT, EERST EEN E-MAIL TE STUREN NAAR SECRETARIS@VVON.NL

Vanaf 14.30 uur zullen we de laatste tactische training bijwonen welke in het teken zal staan van de Bundesliga wedstrijd Hoffenheim – Fortuna Dusseldorf die wij op zaterdag 30 november zullen bezoeken.

Aansluitend aan de training zullen we in drie groepen uitleg krijgen over een aantal High-Tech trainingsfaciliteiten waarover men beschikt op het trainingscentrum van de club. Hierbij zal er o.a. aandacht zijn voor de machine Footbonaut, Verder aandacht voor Interactive Data Space.  In dit Space Center worden zowel sportieve als zakelijke data geanalyseerd. En tenslotte zal er uitleg zijn over de wijze waarop bij Hoffenheim aandacht is voor cognitieve training c.q. Braintraining.

Dag 2. De tweede dag zal helemaal in het teken staan van de Hoffenheim Academie. Hoe steekt de academie in elkaar, hoe is e.e.a. georganiseerd? Op welke wijze werken de coaches met de verschillende leeftijdsgroepen? Wat is de visie en welke trainingsmethoden gebruikt men?

Ook zullen we een training bijwonen van Hoffenheim JO17. Hierbij is er uiteraard de gelegenheid om vragen te stellen en in discussie te gaan met de trainers.

Dag 3. Deze dag staat vooral in het teken van de Bundesliga-wedstrijd van Hoffenheim – Fortuna Düsseldorf. Maar alvorens we die wedstrijd gaan bijwonen gaan we nog naar een wedstrijd kijken van Hoffenheim JO16. Vooraf zullen we uitleg krijgen over het plan en de speelwijze. Na afloop zullen we de wedstrijd evalueren met de betrokken trainers.

Om 15.30 uur wordt er dan afgetrapt voor de wedstrijd Hoffenheim – Fortuna Düsseldorf. Na afloop krijgen we dan hopelijk een analyse van de wedstrijd door Alfred en/of Dick Schreuder. Dit in relatie tot de tactische training/bespreking die we op dag 1 hebben bezocht/bijgewoond.

Daarna vertrekken we met een ‘rugzak’ vol nieuwe indrukken, ideeën en nieuwe contacten met de touringcar richting Nederland.

Programma/tijdschema

28/11 - 07.00 Vertrek touringcar Arnhem (er wordt in de bus gezorgd voor lunchpakketten)
13.00 - 14.00Aankomst bij Trainingscomplex Hoffenheim
14.30 - 15.45Tactische training Hoffenheim t.b.v. wedstrijd tegen Fortuna Düsseldorf
16.00 - 16.30Tactische bespreking m.b.t. wedstrijd tegen Fortuna Düsseldorf
16.30 - 18.00Rondleiding/uitleg in 3 groepen op het High Tech trainingscentrum
19.00 - 19.00Gezamenlijk diner
29/11 - 07.00Ontbijt vanaf 07.00
10.00 - 12.00Bezoek/uitleg academie Hoffenheim
12.30 - 13.30Lunch
14.00 - 18.00Training Hoffenheim O17 en gelegenheid om vragen te stellen
19.00 - 19.00Terug in hotel en vrije avond (diner voor eigen rekening)
30/11 - 07.00Ontbijt vanaf 07.00 uur
12.00 - 14.00Bezoek wedstrijd Hoffenheim O16. Vooraf uitleg over speelwijze. Na afloop vragen stellen
14.00 - 15.00Lunch
15.30 - 17.30Wedstrijd Hoffenheim - Fortuna Düsseldorf
17.45 - 18.15Analyse door Alfred en/of Dick Schreuder
18.30 - 23.30Terugreis per touringcar naar Nederland. Onderweg korte stop om wat te eten (eigen kosten)
23.30 - 00.30Terug in Arnhem

Licentiepunten

Het deelnemen aan deze studiereis levert 9 licentiepunten op voor het verlengen van uw licentie. Deze licentiepunten blijven 3 jaar geldig voor het aanvragen of verlengen van uw KNVB trainerslicentie.

Binnen enkele dagen na afloop van elke bijscholing voegen wij de behaalde licentiepunten toe aan het uw persoonlijke profiel. Hierdoor heeft u steeds een actueel overzicht van de behaalde licentiepunten. Uiteraard kunnen wij dit alleen doen voor leden van de VVON.

Op korte termijn hopen wij het mogelijk te maken dat VVON leden via onze website door middel van een ‘download licentiepunten’ een licentie kunnen aanvragen/verlengen bij de KNVB. Hierdoor zou voor VVON leden het verstrekken/bewaren/opsturen van certificaten verleden tijd zijn.

Kosten

De prijs voor deze ledenreis bedraagt € 390,00. Dit is inclusief vervoer per touringcar, 2 overnachtingen in 4* hotel in Heidelberg inclusief ontbijt op basis van 2 personen per kamer (toeslag voor een eenpersoonskamer bedraagt € 40,00 p.p. per nacht), toegangsbewijs wedstrijd TSG 1899 Hoffenheim – Fortuna Düsseldorf, en de maaltijden voor zover niet in het programma is aangegeven dat deze voor eigen rekening zijn.

Om u aan te melden voor deze studiereis dient u wel eerst in te loggen als lid.
Problemen met inloggen? Stuur dan een e-mail naar info@vvon.nl

Ben je nog geen lid en wil je toch graag mee met deze studiereis? Word dan nu lid van de VVON. Direct nadat u lid bent geworden kunt u zich opgeven voor deze unieke studiereis.

KLIK HIER VOOR ALLE VOORDELEN VAN HET LIDMAATSCHAP EN WORD NU LID

Verzekeren

Mocht u na het inschrijven en betalen voor deze reis, om welke reden dan ook, zou willen annuleren dan zijn de kosten voor uw eigen rekening. Om dit risico te vermijden raden wij u aan om een reis- en/of annuleringsverzekering af te sluiten. U dient uiteraard zelf de afweging te maken of zich wel of niet wenst te verzekeren voor deze reis.

Het minimum aantal deelnemers voor deze reis is 25 personen. Mocht de reis vanwege onvoldoende belangstelling worden geannuleerd, dan krijgt u uiteraard het door u betaalde bedrag terug.