Inhoud

De VVON organiseert in samenwerking met TrainersMagazine de vijfde editie van het Trainerscongres 2.0. Als locatie is, net als vorig jaar, gekozen voor een bioscoop zaal. De sprekers/docenten zullen dan ook veel gebruik maken van beeldmateriaal.

In de unieke setting van de bioscoop gaan we een velddemonstratie geven, maar dan op een moderne manier. Dit betekent dat de docenten de trainingsbeelden van tevoren opnemen, die vervolgens tijdens de bijscholing worden getoond. We hebben hiervoor speciaal een bioscoopzaal ingehuurd, om zo gebruik te kunnen maken van een optimale beeldkwaliteit. De zaal is oplopend, iedereen heeft goed zicht en door de setting van de bioscoopzaal zul je geen buren hebben die door de presentatie heen praten.

De rode draad van de drie presentaties is het trainbaar maken van spelprincipes.

Programma/sprekers

Gijs Luirink (AZ Onder16)
Jan Zoutman (Hoofdtrainer v.v. Katwijk)
Willem Weijs (Assistent-trainer NAC)

Licentiepunten

Het bijwonen van deze bijscholing levert 2 licentiepunten op voor het verlengen van uw licentie. Deze licentiepunten blijven 3 jaar geldig voor het aanvragen of verlengen van uw KNVB trainerslicentie.

Voor het behalen van de licentiepunten is het noodzakelijk het gehele programma bij te wonen. Uitreiking certificaten alleen aan het einde van de bijeenkomst. Niet afgehaalde certificaten worden vernietigd.

Binnen enkele dagen na afloop van elke bijscholing voegen wij de behaalde licentiepunten toe aan het uw persoonlijke profiel. Hierdoor heeft u steeds een actueel overzicht van de behaalde licentiepunten. Uiteraard kunnen wij dit alleen doen voor leden van de VVON.

Op korte termijn hopen wij het mogelijk te maken dat VVON-leden via onze website door middel van een ‘download licentiepunten’ een licentie kunnen aanvragen/verlengen bij de KNVB. Hierdoor zou voor VVON-leden het verstrekken/bewaren/opsturen van certificaten verleden tijd zijn.

Kosten

De prijs voor leden bedraagt € 29,00. Om in aanmerking te komen voor de ledenprijs dient u wel eerst in te loggen als lid. Problemen met inloggen? Stuur dan een e-mail naar info@vvon.nl

Niet-leden betalen € 55,00. Wil je ook profiteren van de ledenkorting? Word dan nu lid van de VVON. Direct nadat u lid bent geworden kunt u ook profiteren van de speciale ledenprijs.

KLIK HIER VOOR ALLE VOORDELEN VAN HET LIDMAATSCHAP EN WORD NU LID

Inschrijven

Om je in te schrijven voor deze bijscholing moet je als lid van de VVON eerst inloggen. Nadat je hebt ingelogd verschijnt voor jou het juiste tarief (leden of niet-leden prijs) en kun je inschrijven. Ben je al ingelogd? Dan verschijnt direct het juiste tarief.

Wij verzoeken je om niet in te schrijven als niet-lid terwijl je wel lid bent van de VVON, maar niet weet hoe in te loggen. Heb je problemen met inloggen, stuur dan een e-mail naar info@vvon.nlWij helpen je dan zo snel mogelijk.

De inschrijving sluit wanneer het maximale aantal deelnemers is bereikt. U bent pas ingeschreven wanneer u hiervan een schriftelijke bevestiging per e-mail heeft ontvangen.

Annuleren

Indien u na uw inschrijving/betaling wenst te annuleren, dan dient u dit te doen door een e-mail te sturen aan kantoor@vvon.nl. Bij annulering vóór 10 november a.s. ontvangt u het door u betaalde bedrag retour. Bij annulering op 10 november a.s. of daarna bestaat geen recht op restitutie.