Geplaatst op 28 september 2018

5e Voetbaltrainers Congres VVON en NLcoach

Locatie: Tennis- en Businesscenter "De Heuvelrug", Mariniersweg 3, 3941 XK Doorn

Datum: 14 november 2018

Tijdstip: 16.00 - 20.45

Gesloten

Meld u direct aan

De VVON organiseert op 14 november 2018, in samenwerking met NLcoach, het 5e Voetbaltrainers Congres. Het congres zal plaatsvinden in Doorn en biedt ruimte aan 100 trainer-coaches. De inloop start om 15.15 uur en het congres eindigt om 20.45 uur. Deelnemers aan het congres ontvangen een certificaat met 3 licentiepunten.

THEMA EN INHOUD

Thema: ‘De fysieke gesteldheid van de Nederlandse voetballer!’

In het trainen en begeleiden van voetballers / voetbalteams is de lichamelijke component ontzettend belangrijk. Als trainer-coach moet je weten wat je voetballers op het fysieke vlak laat doen, waarom je ze dat laat doen en wanneer je ze dat laat doen. Dat is de basis!
De mate van belastbaarheid hangt af van leeftijd, geslacht en op welk niveau de voetballer actief is. Hoe ga je als trainer-coach met dit gegeven om? En op welke manier belast je voetballers zo effectief en efficiënt mogelijk? Hoe ga je om met conditietraining, krachttraining, blessures, testen en meten en plannen en periodiseren? Tijdens dit congres laten NLcoach en de VVON je de vertaalslag zien hoe je de theorie kan implementeren in je eigen dagelijkse praktijk.

HET PROGRAMMA

Plenaire gedeelte
In het plenaire gedeelte komt Gertjan Verbeek aan het woord. Hij zal spreken over het belang van een goede fysieke gesteldheid, zijn ervaring met het fysieke aspect en welke rol je als trainer-coach hebt als het gaat om het fysiek trainen van voetballers.

Workshops – 2 workshops kiezen uit de 4 beschikbare workshops
Na het plenaire gedeelte neem je deel aan twee van de in totaal vier beschikbare workshops. De workshops duren 75 minuten. De workshops worden interactief ingestoken zodat er veel ruimte ontstaat voor vragen en discussie. Er worden handvatten aangereikt die je, als voetbaltrainer kan gebruiken in het begeleiden/coachen van je spelers/teams.

Meer informatie over het programma

De onderwerpen die tijdens de workshops uitgebreid aan de orde komen zijn:

  • Workshop 1 – Monitoring van trainingsbelasting door Robbert de Groot, Fysieke Trainer FC Groningen
  • Workshop 2 – ‘Fysieke belastbaarheid van jeugdvoetballers; wat wel, wat niet? door Steven Edelenbos, Krachttrainer SC Heerenveen
  • Workshop 3 – Kracht- en conditietraining door Chris Wenker, Fysieke Trainer AZ Alkmaar
  • Workshop 4 – Plannen en periodiseren door Arno Philips, Fysieke Trainer Feyenoord Rotterdam

LET OP: Bij het inschrijven geeft u aan welke twee workshops u wilt volgen en daarnaast kiest u één reserve workshop.

Meer informatie over de inhoud van de workshops

Voor het behalen van de licentiepunten is het noodzakelijk het gehele programma bij te wonen. Uitreiking certificaten alleen aan het einde van de bijeenkomst. Niet afgehaalde certificaten worden vernietigd.

Belangrijke informatie voor VVON leden

VVON Leden die willen inschrijven en gebruik willen maken van de speciale ledenprijs (€ 60,00), dienen eerst in te loggen als lid. Problemen met inloggen of vragen over het aanmaken van uw persoonlijk account? Stuur een e-mail met uw gegevens naar info@vvon.nl 

LET OP: Een vriendelijk doch dringend verzoek aan VVON leden.
Schrijf u NIET in voor deze bijscholing zonder eerst in te loggen, om vervolgens een e-mail te sturen vanwege het feit dat er teveel is betaald, met het verzoek om het teveel betaalde terug te betalen. Dus eerst inloggen wanneer u al lid bent van de VVON. Alvast dank voor uw medewerking.

Belangrijke informatie voor NLcoach leden

Leden van NLcoach geven aan dat zij lid zijn van NLcoach en schrijven zich vervolgens in voor de ledenprijs van € 60,00. Controle op lidmaatschap NLcoach vindt achteraf plaats.

Niet-leden van de VVON of NLcoach kunnen zich aanmelden zonder in te loggen. De prijs voor niet-leden bedraagt € 95,00. Betaling kan alleen geschieden via IDEAL.

Nog geen lid van de VVON?

Bent u nog geen lid van de VVON en wenst u toch gebruik te maken de lage ledenprijs? Word dan nu direct lid en profiteer van allerlei voordeel.

Ja, ik wil lid worden

Nadat uw aanvraag lidmaatschap is goedgekeurd ontvangt u per e-mail de benodigde informatie om een persoonlijk account aan te maken. Daarna kunt u als lid inloggen op deze website en direct profiteren van de lage ledenprijs.  Een ledenvoordeel van maar liefst 35,00.

De inschrijving sluit wanneer het maximale aantal deelnemers van 125 is bereikt en u bent pas ingeschreven wanneer u hiervan een schriftelijke bevestiging per e-mail heeft ontvangen.

Annuleren inschrijving: Indien u na uw inschrijving/betaling wenst te annuleren, dan dient u dit te doen door een e-mail te sturen aan info@vvon.nl. Bij annulering vóór 7 november a.s. ontvangt u het door u betaalde bedrag retour. Bij annulering op 7 november a.s. of daarna bestaat geen recht op restitutie.