Inleiding

In de afgelopen jaren is de diversiteit van jeugdopleidingen behoorlijk toegenomen. Bij voldoende financiële middelen is het geen kunst om een goed elftal samen te stellen. Maar natuurlijk beschikt niet elke club over deze luxe. Dan is de club aangewezen op talent uit eigen opleiding. Hoe pakken ze dit aan? Welke club doet dit het beste en wie levert de beste spelers?

Tijdens dit 7e Voetbaltrainers congres, georganiseerd door de VVON en NLcoach, gaan we, met een aantal zeer gerenommeerde sprekers, uitgebreid in op de verschillende mogelijkheden om de voetbalschool invulling te geven. We gaan op zoek naar: wat is de visie, welke uitgangspunten hanteren de clubs, wat voor type spelers zoeken ze, wat is de werkwijze, wie is er verantwoordelijk voor wat, welke middelen kunnen ze inzetten etc.

Daarnaast is het een absolute meerwaarde als deze werkwijzen aansluiten bij jouw coachvisie en de visie van jouw team. Kortom, een leerzaam congres waar iedere trainer-coach zijn/haar voordeel mee kan doen!

Tijdschema

15.15 - 16.00 uur Inloop deelnemers
16.00 - 16.05 uur Opening door Jan de Gier (secretaris VVON)
16.05 - 16.50 uurPlenair: Presentatie door Art Langeler (Directeur voetbalontwikkeling KNVB)
16.50 - 17.10 uurWissel naar de workshopruimtes
17.10 - 18.25 uurWorkshopronde 1
18.25 - 19.25 uurBroodjesbuffet
19.25 - 20.40 uur Workshopronde 2
20.40 - 21.15 uurUitreiken certificaten en borrel

Inhoud

In het plenaire gedeelte komt Art Langeler aan het woord. Zijn presentatie zal met name gaan over hoe de KNVB aankijkt tegen het landschap van jeugdopleidingen in het betaald- en amateurvoetbal. Tevens zal hij ingaan op zijn ervaringen als hoofd jeugdopleiding bij PEC Zwolle en PSV, en zijn ervaringen delen met betrekking tot zijn huidige rol bij de KNVB. Art staat zeker ook open voor het stellen van vragen en discussie.

Na het plenaire gedeelte neem je deel aan twee van de in totaal vier beschikbare workshops. De workshops duren 75 minuten. De workshops worden interactief ingestoken zodat er veel ruimte ontstaat voor vragen en discussie. Er worden handvatten aangereikt, die je als voetbaltrainer kan gebruiken in het begeleiden/coachen van je spelers/teams.

KIJK HIER voor meer informatie over de inhoud van het plenaire deel en de workshops

LET OP! Bij het inschrijven geeft u aan welke twee workshops u wilt volgen (workshopronde 1 en workshopronde 2) en daarnaast kiest u één reserve workshop.

Licentiepunten

Het bijwonen van deze bijscholing levert 3 licentiepunten op voor het verlengen van uw licentie. Deze licentiepunten blijven 3 jaar geldig voor het aanvragen of verlengen van uw KNVB trainerslicentie.

Voor het behalen van de licentiepunten is het noodzakelijk het gehele programma bij te wonen. Uitreiking certificaten alleen aan het einde van de bijeenkomst. Niet afgehaalde certificaten worden vernietigd.

Binnen enkele dagen na afloop van elke bijscholing voegen wij de behaalde licentiepunten toe aan het uw persoonlijke profiel. Hierdoor heeft u steeds een actueel overzicht van de behaalde licentiepunten. Uiteraard kunnen wij dit alleen doen voor leden van de VVON.

Op korte termijn hopen wij het mogelijk te maken dat VVON-leden via onze website door middel van een ‘download licentiepunten’ een licentie kunnen aanvragen/verlengen bij de KNVB. Hierdoor zou voor VVON-leden het verstrekken/bewaren/opsturen van certificaten verleden tijd zijn.

Kosten

De prijs voor VVON-leden en NLcoach-leden bedraagt € 60,00. Om in aanmerking te komen voor de ledenprijs dienen VVON-leden eerst in te loggen als lid. Problemen met inloggen? Stuur dan een e-mail naar info@vvon.nl

Leden van NL-coach kunnen aangeven dat ze lid zijn van NLcoach en dan inschrijven. Controle op lidmaatschap NLcoach zal daarna plaatsvinden.

Niet-leden betalen € 105,00. Wil je ook profiteren van de ledenkorting? Word dan nu lid van de VVON. Direct nadat u lid bent geworden kunt u ook profiteren van de speciale ledenprijs.

KLIK HIER VOOR ALLE VOORDELEN VAN HET LIDMAATSCHAP EN WORD NU LID

Inschrijven

Om je in te schrijven voor deze bijscholing moet je als lid van de VVON eerst inloggen. Nadat je hebt ingelogd verschijnt voor jou het juiste tarief (leden of niet-leden prijs) en kun je inschrijven. Ben je al ingelogd? Dan verschijnt direct het juiste tarief.

Wij verzoeken je om niet in te schrijven als niet-lid terwijl je wel lid bent van de VVON, maar niet weet hoe in te loggen. Heb je problemen met inloggen, stuur dan een e-mail naar info@vvon.nl. Wij helpen je dan zo snel mogelijk.

Leden van NL-coach kunnen aangeven dat ze lid zijn van NLcoach en dan inschrijven. Controle op lidmaatschap NLcoach zal daarna plaatsvinden.

De inschrijving sluit wanneer het maximale aantal deelnemers is bereikt. U bent pas ingeschreven wanneer u hiervan een schriftelijke bevestiging per e-mail heeft ontvangen.

Annuleren

Indien u na uw inschrijving/betaling wenst te annuleren, dan dient u dit te doen door een e-mail te sturen aan kantoor@vvon.nl. Bij annulering vóór 21 februari a.s. ontvangt u het door u betaalde bedrag retour. Bij annulering op 21 februari a.s. of daarna bestaat geen recht op restitutie.