Inhoud

De VVON nodigt jullie van harte uit tot het bijwonen van deze bijscholing bij De Treffers. De bijscholing vindt plaats op WOENSDAG 8 APRIL 2020 bij De Treffers op sportpark Zuid, Nijerf 1, 6562 KW Groesbeek, met o.a. de medewerking van de A-selectie van De Treffers, onder leiding van Jan de Jonge (Hoofdtrainer).

In het 1e gedeelte van het programma zal Ernst van Nispen (Hoofd Opleiding) een inkijkje geven in de keuken van ‘De Opleiding van De Treffers’. De Treffers heeft de KNVB-status van een ‘regionale jeugdopleiding’ en het beleidsplan is erop gericht om talentvolle jeugdspelers door te laten stromen naar de A-selectie van De Treffers.

In het 2e gedeelte van het programma zal Jan de Jonge (Hoofdtrainer) een demonstratietraining verzorgen die in het teken zal staan van de voorbereiding op een wedstrijd. Tevens zal hij zijn werkwijze uiteen zetten waarbij het S.T.I.M. principe (Snelheid (o.a. conditie), Techniek, Inzicht en Motivatie/Mentaal) centraal staat.

Broodjesbuffet. Hoewel de bijscholing pas aanvangt om 18.15 uur, staat er gelet op het aanvangstijdstip van deze bijscholing, vanaf 17.15 uur tot 18.00 uur een broodjesbuffet klaar voor de deelnemers die op tijd aanwezig zijn.

Programma

17.15 - 18.15 uur Inloop/ontvangst/inschrijven deelnemers met Broodjesbuffet
18.15 - 18.20 uur Opening door Wim Benders/Coördinator district Oost
18.20 - 19.30 uur Presentatie Ernst van Nispen (Hoofd Opleiding)
19.30 - 19.50 uur Uitleg/toelichting demonstratietraining door Jan de Jonge (Hoofdtrainer)
20.00 - 21.20 uur Demonstratietraining A-selectie De Treffers door Jan de Jonge en zijn assistenten
21.30 - 22.00 uur Nabespreking en mogelijkheid tot het stellen van vragen
22.00 - 22.15 uur Afsluiting en uitreiking certificaten

Licentiepunten

Het bijwonen van deze bijscholing levert 3 licentiepunten op voor het verlengen van uw licentie. Deze licentiepunten blijven 3 jaar geldig voor het aanvragen of verlengen van uw KNVB trainerslicentie.

Voor het behalen van de licentiepunten is het noodzakelijk het gehele programma bij te wonen. Uitreiking certificaten alleen aan het einde van de bijeenkomst. Niet afgehaalde certificaten worden vernietigd.

Binnen enkele dagen na afloop van elke bijscholing voegen wij de behaalde licentiepunten toe aan het uw persoonlijke profiel. Hierdoor heeft u steeds een actueel overzicht van de behaalde licentiepunten. Uiteraard kunnen wij dit alleen doen voor leden van de VVON.

Op korte termijn hopen wij het mogelijk te maken dat VVON-leden via onze website door middel van een ‘download licentiepunten’ een licentie kunnen aanvragen/verlengen bij de KNVB. Hierdoor zou voor VVON-leden het verstrekken/bewaren/opsturen van certificaten verleden tijd zijn.

Kosten

De prijs voor leden bedraagt € 24,00. Om in aanmerking te komen voor de ledenprijs dient u wel eerst in te loggen als lid. Problemen met inloggen? Stuur dan een e-mail naar info@vvon.nl

Niet-leden betalen € 69,00. Wil je ook profiteren van de ledenkorting? Word dan nu lid van de VVON. Direct nadat u lid bent geworden kunt u ook profiteren van de speciale ledenprijs.

KLIK HIER VOOR ALLE VOORDELEN VAN HET LIDMAATSCHAP EN WORD NU LID

Inschrijven

Om je in te schrijven voor deze bijscholing moet je als lid van de VVON eerst inloggen. Nadat je hebt ingelogd verschijnt voor jou het juiste tarief (leden of niet-leden prijs) en kun je inschrijven. Ben je al ingelogd? Dan verschijnt direct het juiste tarief.

Wij verzoeken je om niet in te schrijven als niet-lid terwijl je wel lid bent van de VVON, maar niet weet hoe in te loggen. Heb je problemen met inloggen, stuur dan een e-mail naar info@vvon.nlWij helpen je dan zo snel mogelijk.

De inschrijving sluit wanneer het maximale aantal deelnemers is bereikt. U bent pas ingeschreven wanneer u hiervan een schriftelijke bevestiging per e-mail heeft ontvangen.

Annuleren

Indien u na uw inschrijving/betaling wenst te annuleren, dan dient u dit te doen door een e-mail te sturen aan kantoor@vvon.nl. Bij annulering vóór 1 april a.s. ontvangt u het door u betaalde bedrag retour. Bij annulering op 1 april a.s. of daarna bestaat geen recht op restitutie.