Geplaatst op 5 maart 2018

Bijscholing bij Achilles 1894 – 2 Licentiepunten

Locatie: Sportpark ’Marsdijk’, Maarten Lutherkingweg 11, 9403 PA Assen

Datum: 4 april 2018

Tijdstip: 18.45 - 22.15

De VVON organiseert een bijscholing op WOENSDAG 4 APRIL 2018 bij Achilles 1894, met medewerking van de 1e selectie van Achilles 1894 onder leiding van hoofdtrainer Paul Weerman. In de demonstratietraining van Paul Weerman zal de teamfunctie omschakelen centraal staan waarbij met name het gedrag van de spelers zonder bal essentieel zal zijn.

Tijdens het 2e gedeelte van de avond verzorgt Peter Lulof een lezing met als onderwerp “Mentale training voor voetballers”. Deze bijscholing is toegankelijk voor zowel leden als niet-leden. Het bijwonen van deze bijscholing levert 2 licentiepunten op voor het verlengen van uw trainerslicentie.

Voor verdere informatie over deze bijscholing KLIK HIER

Belangrijke informatie voor leden
Leden die willen inschrijven en gebruik willen maken van de speciale ledenprijs (€ 12,50), dienen eerst in te loggen als lid. Problemen met inloggen of vragen oer het aanmaken van uw persoonlijk account? Stuur een e-mail met uw gegevens naar info@vvon.nl

Niet-leden kunnen zich aanmelden zonder in te loggen. De prijs voor niet-leden bedraagt € 32,50. Betaling kan alleen geschieden via IDEAL.

Nog geen lid van de VVON?
Bent u nog geen lid van de VVON en wenst u toch gebruik te maken de lage ledenprijs?
Word dan nu direct lid via https://www.vvon.nl/lid-worden

Nadat uw aanvraag lidmaatschap is goedgekeurd ontvangt u per e-mail de benodigde informatie om een persoonlijk account aan te maken. Daarna kunt u als lid inloggen op deze website en direct profiteren van de lage ledenprijs.