Geplaatst op 5 maart 2018

GEWIJZIGDE DATUM + Locatie – Bijscholing bij Achilles 1894 nu bij Hoogeveen – 2 Licentiepunten

Locatie: v.v. Hoogeveen, Sportveldenweg 1, 7902 NX Hoogeveen

Datum: 11 april 2018

Tijdstip: 18.45 - 22.15

Gesloten

LET OP: BIJSCHOLING VERPLAATST NAAR 11 APRIL bij v.v. Hoogeveen

De verplaatsing is noodzakelijk omdat de KNVB voor Achilles 1894 een inhaalwedstrijd heeft ingepland.

Vanwege persoonlijke redenen zal de velddemo niet verzorgd worden door Paul Weerman maar door Nico Haak (trainer-coach v.v. Hoogeveen). De plaats van handeling zal zijn de accommodatie van v.v. Hoogeveen.

 

De VVON organiseert een bijscholing op WOENSDAG 11 APRIL 2018 bij Hoogeveen, met medewerking van de 1e selectie van v.v. Hoogeveen onder leiding van Nico Haak (hoofdtrainer Hoogeveen). In de demonstratietraining van Nico Haak zal de teamfunctie omschakelen centraal staan waarbij met name het gedrag van de spelers zonder bal essentieel zal zijn.

Tijdens het 2e gedeelte van de avond verzorgt Peter Lulof een lezing met als onderwerp “Mentale training voor voetballers”. Deze bijscholing is toegankelijk voor zowel leden als niet-leden. Het bijwonen van deze bijscholing levert 2 licentiepunten op voor het verlengen van uw trainerslicentie.

Voor verdere informatie over deze bijscholing KLIK HIER

Belangrijke informatie voor leden
Leden die willen inschrijven en gebruik willen maken van de speciale ledenprijs (€ 12,50), dienen eerst in te loggen als lid. Problemen met inloggen of vragen oer het aanmaken van uw persoonlijk account? Stuur een e-mail met uw gegevens naar info@vvon.nl

Niet-leden kunnen zich aanmelden zonder in te loggen. De prijs voor niet-leden bedraagt € 32,50. Betaling kan alleen geschieden via IDEAL.

Nog geen lid van de VVON?
Bent u nog geen lid van de VVON en wenst u toch gebruik te maken de lage ledenprijs?
Word dan nu direct lid via https://www.vvon.nl/lid-worden

Nadat uw aanvraag lidmaatschap is goedgekeurd ontvangt u per e-mail de benodigde informatie om een persoonlijk account aan te maken. Daarna kunt u als lid inloggen op deze website en direct profiteren van de lage ledenprijs.