Geplaatst op 16 september 2017

Bijscholing bij ADO ’20 te Heemskerk met een demonstratietraining en een presentatie over Periodiseren

Locatie: Sportpark ‘De Vlotter’, Oosterweg 4 c, 1968 KN te Heemskerk

Datum: 25 oktober 2017

Tijdstip: 19.00 - 22.00

Gesloten

De VVON organiseert een bijscholing op WOENSDAG 25 OKTOBER 2017 bij 3e Divisievereniging ADO’ 20, met o.a. de medewerking van de 1e selectie van ADO’ 20 onder leiding van hoofdtrainer Raymond Bronkhorst.

Tijdens het 1e gedeelte van deze bijscholing zal Nol Hornix/Rainer van Gaal Appelhof een lezing verzorgen met als onderwerp ‘Periodiseren’. De door hem ontwikkelde webapplicatie periodr.nl zal uitgebreid worden toegelicht. Zie voor meer info PERIODR.NL Deze bijeenkomst is toegankelijk voor zowel leden als niet-leden. Het bijwonen van deze bijscholing levert 2 licentiepunten op voor het verlengen van uw trainerslicentie.

Voor verdere informatie over deze bijeenkomst KLIK HIER

Belangrijke informatie voor leden
Leden die willen inschrijven en gebruik willen maken van de speciale ledenprijs
(€ 12,00), dienen eerst in te loggen als lid. Problemen met inloggen of vragen over het aanmaken van uw persoonlijk account? Stuur een e-mail met uw gegevens naar info@vvon.nl

Niet-leden kunnen zich aanmelden zonder in te loggen. De prijs voor niet-leden bedraagt € 32,00. Betaling kan alleen geschieden via IDEAL.

Nog geen lid van de VVON?
Bent u nog geen lid van de VVON en wenst u toch gebruik te maken de lage ledenprijs? Word dan nu direct lid via NU LID WORDEN EN DIRECT PROFITEREN VAN DE LEDENKORTING. Nadat uw aanvraag lidmaatschap is goedgekeurd ontvangt u per e-mail de benodigde informatie om een persoonlijk account aan te maken. Daarna kunt u als lid inloggen op deze website en direct profiteren van de lage ledenprijs.