Geplaatst op 22 maart 2018

Bijscholing bij Blauw Geel ’38 – 2 Licentiepunten

Locatie: Prins Willem Alexander Sportpark, Prins Willem Alexander 24, 5461 XL Veghel

Datum: 16 april 2018

Tijdstip: 19.00 - 22.00

Gesloten

De VVON organiseert een bijscholing op MAANDAG 16 APRIL 2018 bij Blauw Geel ’38/JUMBO te Veghel, met medewerking van de 1e selectie van Blauw Geel ’38/JUMBO onder leiding van hoofdtrainer Niels van Casteren. Het 2e onderdeel van het programma betreft een lezing van Johan Henkes (Dotcomsport) over ‘digitalisering in het voetbal’.

Deze bijeenkomst is toegankelijk voor zowel leden als niet-leden. Het bijwonen van deze bijscholing levert 2 licentiepunten op voor het aanvragen, c.q. verlengen van uw trainerslicentie.

Voor verdere informatie over deze bijscholing KLIK HIER

Belangrijke informatie voor leden
Leden die willen inschrijven en gebruik willen maken van de speciale ledenprijs (€ 22,00), dienen eerst in te loggen als lid. Problemen met inloggen of vragen oer het aanmaken van uw persoonlijk account? Stuur een e-mail met uw gegevens naar info@vvon.nl

Niet-leden kunnen zich aanmelden zonder in te loggen. De prijs voor niet-leden bedraagt € 42,00. Betaling kan alleen geschieden via IDEAL.

Nog geen lid van de VVON?
Bent u nog geen lid van de VVON en wenst u toch gebruik te maken de lage ledenprijs?
Word dan nu direct lid via https://www.vvon.nl/lid-worden

Nadat uw aanvraag lidmaatschap is goedgekeurd ontvangt u per e-mail de benodigde informatie om een persoonlijk account aan te maken. Daarna kunt u als lid inloggen op deze website en direct profiteren van de lage ledenprijs.