Geplaatst op 9 oktober 2017

Bijscholing bij Excelsior Maassluis

Locatie: Sportpark Dijkpolder, Lavendelstraat 2, 3142 NC Maassluis

Datum: 8 november 2017

Tijdstip: 19.00 - 22.00

Gesloten

De VVON organiseert een bijscholing op WOENSDAG 8 NOVEMBER 2017 bij 2e Divisievereniging Excelsior Maassluis, met o.a. de medewerking van de 1e selectie van Excelsior Maassluis onder leiding van hoofdtrainer Jeroen Rijsdijk.

Tijdens het 2e gedeelte van deze bijscholing zal René Felen een lezing verzorgen met als onderwerp ‘Talentontwikkeling, de blijvende sleutel tot topprestaties’.

Deze bijeenkomst is toegankelijk voor zowel leden als niet-leden. Het bijwonen van deze bijscholing levert 2 licentiepunten op voor het verlengen van uw trainerslicentie.

Voor verdere informatie over deze bijeenkomst KLIK HIER.

Belangrijke informatie voor leden
Leden die willen inschrijven en gebruik willen maken van de speciale ledenprijs
(€ 19,00), dienen eerst in te loggen als lid. Problemen met inloggen of vragen over het aanmaken van uw persoonlijk account? Stuur een e-mail met uw gegevens naar info@vvon.nl

Niet-leden kunnen zich aanmelden zonder in te loggen. De prijs voor niet-leden bedraagt € 39,00. Betaling kan alleen geschieden via IDEAL.

Nog geen lid van de VVON?
Bent u nog geen lid van de VVON en wenst u toch gebruik te maken de lage ledenprijs? Word dan nu direct lid via NU LID WORDEN EN DIRECT PROFITEREN VAN DE LEDENKORTING. Nadat uw aanvraag lidmaatschap is goedgekeurd ontvangt u per e-mail de benodigde informatie om een persoonlijk account aan te maken. Daarna kunt u als lid inloggen op deze website en direct profiteren van de lage ledenprijs.