Inhoud

De VVON nodigt jullie van harte uit tot het bijwonen van deze bijscholing bij Helmond Sport. De bijscholing vindt plaats op MAANDAG 2 DECEMBER 2019 bij de b.v.o. Helmond Sport op sportpark ’De Braak’, De Braak 7, 5703 DX  Helmond, met medewerking van de selectie van Helmond Sport, onder leiding van Wil Boessen (Hoofdtrainer Helmond Sport).

Het thema van de avond is: “Van Visie naar Wedstrijd naar Training”. In deze interactieve bijscholing licht Wil Boessen in eerste instantie, middels videobeelden, de speelwijze van het 1e elftal van Helmond Sport toe.

Aan de hand van de getoonde beelden gaan de deelnemers, in vooraf ingedeelde groepen, aan de slag met een aantal opdrachten. In de daarop volgende demonstratietraining met de selectie van Helmond Sport wordt van de groepen/deelnemers verwacht dat zij (groepsgewijs) notities maken over de getoonde trainingsvormen (voorbereidende en eindvorm) en de coachopmerkingen van Wil Boessen.

Na afloop zal er voldoende ruimte zijn om te discussiëren over de gekozen vormen en coachmomenten. Een interactieve bijscholing dus.

Programma

18.15 - 19.00Ontvangst en registratie deelnemers
19.00 - 19.10Opening en uitleg bijscholing + indeling groepen door Jos Klingen/Coördinator district Zuid 2
19.10 - 19.20Uitleg speelwijze Helmond Sport door hoofdtrainer Wil Boessen
19.20 - 19.30Wil Boessen laat wedstrijdbeelden zien waarin de speelwijze niet goed wordt uitgevoerd
19.30 - 20.30De ingedeelde groepen deelnemers gaan aan de slag met diverse opdrachten
20.30 - 21.45Observeer de training/ maak notities over de trainingsvormen en coaching door Wil Boessen
21.50 - 22.15Feedback van deelnemers en Wil Boessen n.a.v. de observaties van de training
22.15 - 22.15Afsluiting en uitreiken certificaten

Licentiepunten

Het bijwonen van deze bijscholing levert 3 licentiepunten op voor het verlengen van uw licentie. Deze licentiepunten blijven 3 jaar geldig voor het aanvragen of verlengen van uw KNVB trainerslicentie.

Voor het behalen van de licentiepunten is het noodzakelijk het gehele programma bij te wonen. Uitreiking certificaten alleen aan het einde van de bijeenkomst. Niet afgehaalde certificaten worden vernietigd.

Binnen enkele dagen na afloop van elke bijscholing voegen wij de behaalde licentiepunten toe aan het uw persoonlijke profiel. Hierdoor heeft u steeds een actueel overzicht van de behaalde licentiepunten. Uiteraard kunnen wij dit alleen doen voor leden van de VVON.

Op korte termijn hopen wij het mogelijk te maken dat VVON-leden via onze website door middel van een ‘download licentiepunten’ een licentie kunnen aanvragen/verlengen bij de KNVB. Hierdoor zou voor VVON-leden het verstrekken/bewaren/opsturen van certificaten verleden tijd zijn.

Kosten

De prijs voor leden bedraagt € 37,00. Om in aanmerking te komen voor de ledenprijs dient u wel eerst in te loggen als lid. Problemen met inloggen? Stuur dan een e-mail naar info@vvon.nl

Niet-leden betalen € 82,00. Wil je ook profiteren van de ledenkorting? Word dan nu lid van de VVON. Direct nadat u lid bent geworden kunt u ook profiteren van de speciale ledenprijs.

KLIK HIER VOOR ALLE VOORDELEN VAN HET LIDMAATSCHAP EN WORD NU LID

Inschrijven

Om je in te schrijven voor deze bijscholing moet je als lid van de VVON eerst inloggen. Nadat je hebt ingelogd verschijnt voor jou het juiste tarief (leden of niet-leden prijs) en kun je inschrijven. Ben je al ingelogd? Dan verschijnt direct het juiste tarief.

Wij verzoeken je om niet in te schrijven als niet-lid terwijl je wel lid bent van de VVON, maar niet weet hoe in te loggen. Heb je problemen met inloggen, stuur dan een e-mail naar info@vvon.nlWij helpen je dan zo snel mogelijk.

De inschrijving sluit wanneer het maximale aantal deelnemers is bereikt. U bent pas ingeschreven wanneer u hiervan een schriftelijke bevestiging per e-mail heeft ontvangen.

Annuleren

Indien u na uw inschrijving/betaling wenst te annuleren, dan dient u dit te doen door een e-mail te sturen aan kantoor@vvon.nl. Bij annulering vóór 25 november a.s. ontvangt u het door u betaalde bedrag retour. Bij annulering op 25 november a.s. of daarna bestaat geen recht op restitutie.