Geplaatst op 16 februari 2018

Bijscholing bij HHC Hardenberg – 2 Licentiepunten

Locatie: Sportpark ”De Boshoek”, Hessenweg 74, 7771 RG Hardenberg

Datum: 19 maart 2018

Tijdstip: 18.30 - 22.00

Gesloten

De VVON organiseert een bijscholing op MAANDAG 19 MAART 2018 bij HHC Hardenberg, met medewerking van de 1e selectie van HHC Hardenberg onder leiding van hoofdtrainer Gert Jan Karsten. In het programma zijn o.a. 2 presentaties opgenomen, t.w. één over voeding en één over ‘Johan Sports’.

In de demonstratietraining zal op basis van een wedstrijdanalyse een ‘tactisch speelplan’ worden gepresenteerd. Deze bijscholing is toegankelijk voor zowel leden als niet-leden. Het bijwonen van deze bijscholing levert 2 licentiepunten op voor het verlengen van uw trainerslicentie.

Voor verdere informatie over deze bijscholing KLIK HIER

Belangrijke informatie voor leden
Leden die willen inschrijven en gebruik willen maken van de speciale ledenprijs (€ 13,00), dienen eerst in te loggen als lid. Problemen met inloggen of vragen oer het aanmaken van uw persoonlijk account? Stuur een e-mail met uw gegevens naar info@vvon.nl

Niet-leden kunnen zich aanmelden zonder in te loggen. De prijs voor niet-leden bedraagt € 33,00. Betaling kan alleen geschieden via IDEAL.

Nog geen lid van de VVON?
Bent u nog geen lid van de VVON en wenst u toch gebruik te maken de lage ledenprijs?
Word dan nu direct lid via https://www.vvon.nl/lid-worden

Nadat uw aanvraag lidmaatschap is goedgekeurd ontvangt u per e-mail de benodigde informatie om een persoonlijk account aan te maken. Daarna kunt u als lid inloggen op deze website en direct profiteren van de lage ledenprijs.