Geplaatst op 27 september 2018

Bijscholing bij IJsselmeervogels m.m.v. Ted Verdonkschot met zijn A-selectie en Alex Pastoor

Locatie: Sportpark ‘De Westmaat’, Westdijk 14, 3752 AE Bunschoten-Spakenburg

Datum: 5 november 2018

Tijdstip: 19.00 - 22.15

Gesloten

Meld u direct aan

De VVON organiseert een bijscholing op MAANDAG 5 NOVEMBER 2018 bij 2e Divisievereniging v.v. IJsselmeervogels, met o.a. de medewerking van de 1e selectie van de v.v. IJsselmeervogels onder leiding van hoofdtrainer Ted Verdonkschot.

Tijdens het 1e gedeelte van deze bijscholing zal Ted Verdonkschot een demonstratietraining verzorgen die in het teken zal staan van “het zoeken van de 3e man”. Het 2e gedeelte van de avond wordt ingevuld door Alex Pastoor die uitgebreid het thema “Ontwikkelen speelwijze” zal behandelen.

Deze bijeenkomst is toegankelijk voor zowel leden als niet-leden. Het bijwonen van deze bijscholing levert 2 licentiepunten op voor het verlengen van uw trainerslicentie.

Meer informatie over deze bijscholing

Belangrijke informatie voor leden

Leden die willen inschrijven en gebruik willen maken van de speciale ledenprijs (€ 16,00), dienen eerst in te loggen als lid. Problemen met inloggen of vragen over het aanmaken van uw persoonlijk account? Stuur een e-mail met uw gegevens naar info@vvon.nl 

LET OP: Een vriendelijk doch dringend verzoek aan VVON leden.
Schrijf u NIET in voor deze bijscholing zonder eerst in te loggen, om vervolgens een e-mail te sturen vanwege het feit dat er teveel is betaald, met het verzoek om het teveel betaalde terug te betalen. Dus eerst inloggen wanneer u al lid bent van de VVON. Alvast dank voor uw medewerking.

Niet-leden kunnen zich aanmelden zonder in te loggen. De prijs voor niet-leden bedraagt € 36,00 Betaling kan alleen geschieden via IDEAL.

Nog geen lid van de VVON?

Bent u nog geen lid van de VVON en wenst u toch gebruik te maken de lage ledenprijs? Word dan nu direct lid en profiteer van allerlei voordeel.

Ja, ik wil lid worden

Nadat uw aanvraag lidmaatschap is goedgekeurd ontvangt u per e-mail de benodigde informatie om een persoonlijk account aan te maken. Daarna kunt u als lid inloggen op deze website en direct profiteren van de lage ledenprijs.