Geplaatst op 7 maart 2018

Bijscholing bij Ter Leede – 2 Licentiepunten

Locatie: Sportpark ‘De Roodemolen’, Roodemolenweg 10, 2171 AX Sassenheim

Datum: 26 maart 2018

Tijdstip: 19.00 - 22.00

Gesloten

De VVON organiseert een bijscholing op MAADAG 26 MAART 2018 bij Hoofdklasser Ter Leede (za.) te Sassenheim, met o.a. de medewerking van de 1e selectie van Ter Leede onder leiding van hoofdtrainer Henk Wisman.Tijdens het 2e gedeelte van deze bijscholing zal Nol Hornix/Rainer van Gaal Appelhof een lezing verzorgen met als onderwerp “Periodiseren’’.

Deze bijeenkomst is toegankelijk voor zowel leden als niet-leden. Het bijwonen van deze bijscholing levert 2 licentiepunten op voor het verlengen van uw trainerslicentie.

Voor verdere informatie over deze bijscholing KLIK HIER

Belangrijke informatie voor leden
Leden die willen inschrijven en gebruik willen maken van de speciale ledenprijs (€ 18,00), dienen eerst in te loggen als lid. Problemen met inloggen of vragen oer het aanmaken van uw persoonlijk account? Stuur een e-mail met uw gegevens naar info@vvon.nl

Niet-leden kunnen zich aanmelden zonder in te loggen. De prijs voor niet-leden bedraagt € 38,00. Betaling kan alleen geschieden via IDEAL.

Nog geen lid van de VVON?
Bent u nog geen lid van de VVON en wenst u toch gebruik te maken de lage ledenprijs?
Word dan nu direct lid via https://www.vvon.nl/lid-worden

Nadat uw aanvraag lidmaatschap is goedgekeurd ontvangt u per e-mail de benodigde informatie om een persoonlijk account aan te maken. Daarna kunt u als lid inloggen op deze website en direct profiteren van de lage ledenprijs.