Inhoud

De VVON nodigt jullie van harte uit tot het bijwonen van deze bijscholing bij OFC Oostzaan. De bijscholing vindt plaats op VRIJDAG 27 MAART 2020 bij OFC, Twiskeweg 8, 1511 BZ Oostzaan, met o.a. de medewerking van de A-selectie van OFC, onder leiding van Roy van der Mije (Hoofdtrainer OFC) en zijn assistenten.

In het 1e gedeelte van het programma zal Roy van der Mije (OFC) een demonstratietraining verzorgen die in het teken zal staan van “het verbeteren van het storen/druk zetten door de 2 spitsen van OFC, in samenwerking met de middenvelders en verdedigers, van de opbouw van de tegenstander met 4 verdedigers en 3 verdedigers”.

In het 2e gedeelte van het programma zal Ruud Bijnen het thema: “Zonedekkingbelichten. In Nederland wordt zonedekking tot in de top toe nauwelijks effectief toegepast. Het is een betrekkelijk complexe materie die uitleg verdient. Statistisch gezien levert een verdediging die weinig doelpunten tegen krijgt meer punten op dan een regelmatig scorende aanval. Vanuit een logische onderbouwing komen de volgende vragen aan de orde:

  • Hoe zien de zones eruit per speler?
  • En hoe verschuiven ze met het spel?
  • Met welke onderlinge afstanden werk je in de lengte en breedte?
  • Wanneer stappen spelers wel of niet uit?
  • Hoe is de samenwerking tussen middenvelders en aanvallers?
  • Hoe is de samenwerking in de achterste linie?
  • Op lijn blijven achterin, of doordekken?
  • Hoe beweegt de achterste linie?

Tot slot komen veelvoorkomende vragen vanuit spelers aan de orde vanuit de praktijk als je met het onderwerp aan de slag gaat.

Programma

18.30 - 19.10 uur Inloop/ontvangst/inschrijven deelnemers met koffie en thee
19.10 - 19.15 uur Opening door Johan Kraaikamp/Coördinator district West 1 van de VVON
19.15 - 19.40 uur Toelichting demonstratie door Roy van der Mije
19.45 - 21.00 uur Demonstratietraining door Roy van der Mije
21.00 - 21.15 uur Nabespreking/evaluatie demonstratietraining + mogelijkheid tot vragen stellen
21.15 - 22.10 uur Presentatie door Ruud Bijnen over "zonedekking"
22.15 - 22.30 uur Afsluiting bijscholing en uitreiking certificaten

Licentiepunten

Het bijwonen van deze bijscholing levert 3 licentiepunten op voor het verlengen van uw licentie. Deze licentiepunten blijven 3 jaar geldig voor het aanvragen of verlengen van uw KNVB trainerslicentie.

Voor het behalen van de licentiepunten is het noodzakelijk het gehele programma bij te wonen. Uitreiking certificaten alleen aan het einde van de bijeenkomst. Niet afgehaalde certificaten worden vernietigd.

Binnen enkele dagen na afloop van elke bijscholing voegen wij de behaalde licentiepunten toe aan het uw persoonlijke profiel. Hierdoor heeft u steeds een actueel overzicht van de behaalde licentiepunten. Uiteraard kunnen wij dit alleen doen voor leden van de VVON.

Op korte termijn hopen wij het mogelijk te maken dat VVON-leden via onze website door middel van een ‘download licentiepunten’ een licentie kunnen aanvragen/verlengen bij de KNVB. Hierdoor zou voor VVON-leden het verstrekken/bewaren/opsturen van certificaten verleden tijd zijn.

Kosten

De prijs voor leden bedraagt € 19,00. Om in aanmerking te komen voor de ledenprijs dient u wel eerst in te loggen als lid. Problemen met inloggen? Stuur dan een e-mail naar info@vvon.nl

Niet-leden betalen € 64,00. Wil je ook profiteren van de ledenkorting? Word dan nu lid van de VVON. Direct nadat u lid bent geworden kunt u ook profiteren van de speciale ledenprijs.

KLIK HIER VOOR ALLE VOORDELEN VAN HET LIDMAATSCHAP EN WORD NU LID

Inschrijven

Om je in te schrijven voor deze bijscholing moet je als lid van de VVON eerst inloggen. Nadat je hebt ingelogd verschijnt voor jou het juiste tarief (leden of niet-leden prijs) en kun je inschrijven. Ben je al ingelogd? Dan verschijnt direct het juiste tarief.

Wij verzoeken je om niet in te schrijven als niet-lid terwijl je wel lid bent van de VVON, maar niet weet hoe in te loggen. Heb je problemen met inloggen, stuur dan een e-mail naar  info@vvon.nl Wij helpen je dan zo snel mogelijk.

De inschrijving sluit wanneer het maximale aantal deelnemers is bereikt. U bent pas ingeschreven wanneer u hiervan een schriftelijke bevestiging per e-mail heeft ontvangen.

Annuleren

Indien u na uw inschrijving/betaling wenst te annuleren, dan dient u dit te doen door een e-mail te sturen aan  kantoor@vvon.nl. Bij annulering vóór 20 maart a.s. ontvangt u het door u betaalde bedrag retour. Bij annulering op 20 maart a.s. of daarna bestaat geen recht op restitutie.