Geplaatst op 19 maart 2019

Bijscholing bij rkav Volendam m.m.v. Sander Middelbeek, Jaap Schilder en Michael van Zijtveld

Locatie: Sportcomplex r.k.a.v. Volendam, Julianaweg 3a, 1131 CX Volendam

Datum: 15 april 2019

Tijdstip: 18.30 - 22.00

Gesloten

Meld u direct aan

De VVON organiseert een bijscholing op MAANDAG 15 APRIL 2019 bij r.k.a.v. Volendam, met medewerking van de 1e selectie van  r.k.a.v. Volendam onder leiding van hoofdtrainer Sander Middelbeek. In de demonstratietraining van Sander Middelbeek staat het thema Het verbeteren van de omschakeling van verdedigen naar aanvallen met als doel om zo snel mogelijk tot scoren te komen ”, centraal. Voorafgaand aan de training zal Jaap Schilder (HJO) nog een presentatie geven over de jeugdopleiding van de club.

Het 2e gedeelte van de bijscholing zal worden ingevuld door Michael van Zijtveld (jeugdtrainer AZ U15). Het thema van zijn presentatie luidt: ”De manier van spelen forceert de individuele ontwikkeling”.

Deze bijscholing is toegankelijk voor zowel leden als niet-leden. Het bijwonen van deze bijscholing levert 2 licentiepunten op voor het verlengen van uw trainerslicentie.

Meer informatie over deze bijscholing

 

Belangrijke informatie voor leden

Leden die willen inschrijven en gebruik willen maken van de speciale ledenprijs (€ 18,00), dienen eerst in te loggen als lid. Problemen met inloggen of vragen over het aanmaken van uw persoonlijk account? Stuur een e-mail met uw gegevens naar info@vvon.nl 

LET OP: Een vriendelijk doch dringend verzoek aan VVON leden.
Schrijf u NIET in voor deze bijscholing zonder eerst in te loggen, om vervolgens een e-mail te sturen vanwege het feit dat er teveel is betaald, met het verzoek om het teveel betaalde terug te betalen. Dus eerst inloggen wanneer u al lid bent van de VVON. Alvast dank voor uw medewerking.

Niet-leden kunnen zich aanmelden zonder in te loggen. De prijs voor niet-leden bedraagt € 48,00 Betaling kan alleen geschieden via IDEAL.

Nog geen lid van de VVON?

Bent u nog geen lid van de VVON en wenst u toch gebruik te maken de lage ledenprijs en direct profiteren van € 30,00 korting? Word dan nu direct lid en profiteer van nog veel meer voordelen.

Ja, ik wil lid worden

Nadat uw aanvraag lidmaatschap is goedgekeurd ontvangt u per e-mail de benodigde informatie om een persoonlijk account aan te maken. Daarna kunt u als lid inloggen op deze website en direct profiteren van de lage ledenprijs.