Geplaatst op 20 september 2017

Bijscholing bij sc Heerenveen m.m.v. Jurgen Streppel en 1e selectie

Locatie: Abe Lenstra Stadion, Abe Lenstra Boulevard 19 te Heerenveen

Datum: 25 oktober 2017

Tijdstip: 09.30 - 16.15

Gesloten

De VVON organiseert een bijscholing op WOENSDAG 25 OKTOBER 2017 bij sc Heerenveen, met o.a. de medewerking van de 1e selectie van sc Heerenveen onder leiding van hoofdtrainer Jurgen Streppel. In het ochtendgedeelte zal Jurgen Streppel een velddemo verzorgen met als thema ‘Teamfunctie verdedigen en de teamtaken behorend bij het verstoren van de opbouw van de tegenstander in verschillende zones, met daarbij de essentiële principes van het druk zetten’. Tijdens het middagprogramma kunt u twee workshops bijwonen. Tijdens het inschrijven kunt u een keuze maken uit de beschikbare workshops. De workshops worden verzorgd door specialisten vanuit sc Heerenveen.

UPDATE: In verband met de later ingeplande bekerwedstrijd Willem II – Heerenveen op dezelfde dag, dienen wij het ochtendprogramma aan te passen. In plaats van Jurgen Streppel met zijn selectie zal dit programmaonderdeel nu worden ingevuld door Jong Heerenveen en haar technische staf. De rest van het programma blijft ongewijzigd.

Deze bijeenkomst is toegankelijk voor zowel leden als niet-leden. Het bijwonen van deze bijscholing levert 4 licentiepunten op voor het verlengen van uw trainerslicentie.

Voor verdere informatie over deze bijeenkomst KLIK HIER

Belangrijke informatie voor leden
Leden die willen inschrijven en gebruik willen maken van de speciale ledenprijs (€ 27,00), dienen eerst in te loggen als lid. Problemen met inloggen of vragen over het aanmaken van uw persoonlijk account? Stuur een e-mail met uw gegevens naar info@vvon.nl

Niet-leden kunnen zich aanmelden zonder in te loggen. De prijs voor niet-leden bedraagt € 67,00. Betaling kan alleen geschieden via IDEAL.

Nog geen lid van de VVON?
Bent u nog geen lid van de VVON en wenst u toch gebruik te maken de lage ledenprijs? Word dan nu direct lid via NU LID WORDEN EN DIRECT PROFITEREN VAN DE LEDENKORTING. Nadat uw aanvraag lidmaatschap is goedgekeurd ontvangt u per e-mail de benodigde informatie om een persoonlijk account aan te maken. Daarna kunt u als lid inloggen op deze website en direct profiteren van de lage ledenprijs.