Inleiding

De VVON organiseert een bijscholing op WOENSDAG 25 OKTOBER 2017 bij sc Heerenveen, met o.a. de medewerking van de 1e selectie van sc Heerenveen onder leiding van hoofdtrainer Jurgen Streppel. In het ochtendgedeelte zal Jurgen Streppel een velddemo verzorgen met als thema ‘Teamfunctie verdedigen en de teamtaken behorend bij het verstoren van de opbouw van de tegenstander in verschillende zones, met daarbij de essentiële principes van het druk zetten’. Tijdens het middagprogramma kunt u twee workshops bijwonen. Tijdens het inschrijven kunt u een keuze maken uit de beschikbare workshops. De workshops worden verzorgd door specialisten vanuit sc Heerenveen.

UPDATE: In verband met de later ingeplande bekerwedstrijd Willem II – Heerenveen op dezelfde dag, dienen wij het ochtendprogramma aan te passen. In plaats van Jurgen Streppel met zijn selectie zal dit programmaonderdeel nu worden ingevuld door Jong Heerenveen en haar technische staf. De rest van het programma blijft ongewijzigd.

Deze bijeenkomst is toegankelijk voor zowel leden als niet-leden. Het bijwonen van deze bijscholing levert 4 licentiepunten op voor het verlengen van uw trainerslicentie.

Voor verdere informatie over deze bijeenkomst KLIK HIER