Geplaatst op 15 oktober 2018

Bijscholing – TrainersCongres 2.0 – in bioscoop Pathé Utrecht Leidsche Rijn

Locatie: Pathé Utrecht Leidsche Rijn, Berlijnplein 100, 3541 CM Utrecht

Datum: 23 november 2018

Tijdstip: 13.30 - 17.00

Gesloten

Meld u direct aan

De VVON organiseert in samenwerking met TrainersMagazine de vierde editie van het TrainersCongres 2.0. Als locatie is, net als vorig jaar, gekozen voor een bioscoop zaal, waardoor er een groot bioscoopscherm beschikbaar is. De sprekers/docenten zullen dan ook veel gebruik maken van beeldmateriaal.

De bijscholing zal plaatshebben op vrijdagmiddag 23 november 2018 (13.30 – 17.00) in Pathé Utrecht Leidsche Rijn, Berlijnplein 100, 3541 CM Utrecht.

Programma

Het programma bestaat uit 3 presentaties. Bas van Baar (Jeugdtrainer NEC O15) zal vertellen over ‘Deliberate Play‘. Dit betekent eigenlijk ‘toegewijd spelen’, waarin spelers de vrijheid krijgen om zelf keuzes te maken en verantwoordelijkheid te nemen. Als trainer probeer je spelers spelenderwijs in veel situaties te brengen waarin ze zelf kunnen leren.

Daarna zal Pieter Schrassert Bert (coördinator middenbouw Feyenoord Academie) een presentatie verzorgen met als thema ‘Practice what you preache’ of anders gezegd ‘jouw rol als coach’.

Het programma zal worden afgesloten door Alex Pastoor (o.a. voormalig trainer van Sparta). Hij zal ingaan op het thema ‘Ontwikkelen van een speelwijze’.

Meer informatie over deze bijscholing

Belangrijke informatie voor leden

Leden die willen inschrijven en gebruik willen maken van de speciale ledenprijs (€ 29,00), dienen eerst in te loggen als lid. Problemen met inloggen of vragen over het aanmaken van uw persoonlijk account? Stuur een e-mail met uw gegevens naar info@vvon.nl 

LET OP: Een vriendelijk doch dringend verzoek aan VVON leden
Schrijf u NIET in voor deze bijscholing zonder eerst in te loggen, om vervolgens een e-mail te sturen vanwege het feit dat er teveel is betaald, met het verzoek om het teveel betaalde terug te betalen.
Dus eerst inloggen wanneer u al lid bent van de VVON. Alvast dank voor uw medewerking.

Niet-leden kunnen zich aanmelden zonder in te loggen. De prijs voor niet-leden bedraagt € 55,00 Betaling kan alleen geschieden via IDEAL.

Abonnees van Trainersmagazine kunnen zich inschrijven via de website van Trainersmagazine.

Nog geen lid van de VVON?

Bent u nog geen lid van de VVON en wenst u toch gebruik te maken de lage ledenprijs? Word dan nu direct lid en profiteer van allerlei voordeel.

Ja, ik wil lid worden

Nadat uw aanvraag lidmaatschap is goedgekeurd ontvangt u per e-mail de benodigde informatie om een persoonlijk account aan te maken. Daarna kunt u als lid inloggen op deze website en direct profiteren van de lage ledenprijs.