Inleiding

De VVON organiseert in samenwerking met TrainersMagazine de vierde editie van het TrainersCongres 2.0. Als locatie is, net als vorig jaar, gekozen voor een bioscoop zaal, waardoor er een groot bioscoopscherm beschikbaar is. De sprekers/docenten zullen dan ook veel gebruik maken van beeldmateriaal.

De bijscholing zal plaatshebben op vrijdagmiddag 23 november 2018 (13.30 – 17.00) in Pathé Utrecht Leidsche Rijn, Berlijnplein 100, 3541 CM Utrecht.

Programma

Het programma bestaat uit 3 presentaties. Bas van Baar (Jeugdtrainer NEC O15) zal vertellen over ‘Deliberate Play‘. Dit betekent eigenlijk ‘toegewijd spelen’, waarin spelers de vrijheid krijgen om zelf keuzes te maken en verantwoordelijkheid te nemen. Als trainer probeer je spelers spelenderwijs in veel situaties te brengen waarin ze zelf kunnen leren.

Daarna zal Pieter Schrassert Bert (coördinator middenbouw Feyenoord Academie) een presentatie verzorgen met als thema ‘Practice what you preache’ of anders gezegd ‘jouw rol als coach’.

Het programma zal worden afgesloten door Alex Pastoor (o.a. voormalig trainer van Sparta). Hij zal ingaan op het thema ‘Ontwikkelen van een speelwijze’.

Meer informatie over deze bijscholing