Geplaatst op 1 april 2019

Bijscholing “Veld- en zaalvoetbal samen sterker”

Locatie: Topsportcentrum Rotterdam, Van Zandvlietplein 20, 3077 AA Rotterdam

Datum: 20 april 2019

Tijdstip: 11.00 - 17.00

Gesloten

Meld u direct aan

De VVON en de KNVB organiseren een unieke bijscholing op ZATERDAG 20 APRIL 2019 in het TOPSPORTCENTRUM ROTTERDAM met o.a. de medewerking van het Kenneth Goudmijn, Wim Declercq en Kenan Koseoglu. In het programma zijn 3 praktijkcessies en een 3-tal workshops opgenomen.

Deze bijscholing is toegankelijk voor zowel leden als niet-leden. Het bijwonen van deze bijscholing levert 4 licentiepunten op voor het aanvragen, c.q. verlengen van uw trainerslicentie.

Meer informatie over deze bijscholing

Belangrijke informatie voor leden

Leden die willen inschrijven en gebruik willen maken van de speciale ledenprijs (€ 30,00), dienen eerst in te loggen als lid. Problemen met inloggen of vragen over het aanmaken van uw persoonlijk account? Stuur een e-mail met uw gegevens naar info@vvon.nl 

LET OP: Een vriendelijk doch dringend verzoek aan VVON leden.
Schrijf u NIET in voor deze bijscholing zonder eerst in te loggen, om vervolgens een e-mail te sturen vanwege het feit dat er teveel is betaald, met het verzoek om het teveel betaalde terug te betalen. Dus eerst inloggen wanneer u al lid bent van de VVON. Alvast dank voor uw medewerking.

Niet-leden kunnen zich aanmelden zonder in te loggen. De prijs voor niet-leden bedraagt € 55,00 Betaling kan alleen geschieden via IDEAL.

Nog geen lid van de VVON?

Bent u nog geen lid van de VVON en wenst u toch gebruik te maken de lage ledenprijs en direct profiteren van € 25,00 korting? Word dan nu direct lid en profiteer van nog veel meer voordelen.

De VVON is een belangenbehartiger voor het totale voetbal, dus ook zaalvoetbalcoaches zijn uiteraard van harte welkom als lid van onze mooie vereniging met meer dan 4.000 leden.

Ja, ik wil lid worden

Nadat uw aanvraag lidmaatschap is goedgekeurd ontvangt u per e-mail de benodigde informatie om een persoonlijk account aan te maken. Daarna kunt u als lid inloggen op deze website en direct profiteren van de lage ledenprijs.