Inleiding

De VVON organiseert een uniek congres op DONDERDAG 26 SEPTEMBER 2019 in het NBC Congrescentrum te Nieuwegein. Vier stafleden uit het begeleidingsteam van Ronald Koeman, t.w. Dwight Lodeweges (assistent-trainer), Kees van Wonderen (assistent-trainer), Patrick Lodewijks (keeperstrainer) en Steijn Spreij (performance analist) geven de deelnemers een uniek inkijkje in de ontwikkeling van de speelwijze van het Nederlands Elftal.

Gedetailleerd, en met gebruikmaking van veel videobeelden, zullen de stafleden van Oranje de diverse onderdelen bespreken die essentieel zijn bij de ontwikkeling van de speelwijze.

In het ochtendgedeelte zal Patrick Lodewijks uitgebreid ingaan op de rol van de keeper in de speelwijzeontwikkeling van het Nederlands Elftal. Patrick is tevens verantwoordelijk voor de spelhervattingen en ook hierover zal hij de nodige informatie verschaffen.

Na de lunch is het woord eerst aan Steijn Spreij. Steijn is performance analist van het Nederlands Elftal en hij zal gaan spreken over video- en data-analyse ten behoeve van scouting, training- en wedstrijdanalyse.

Daarna is het woord aan Dwight Lodeweges en Kees van Wonderen. Samen met Ronald Koeman zijn zij de grondleggers van de huidige speelwijze van het huidige Nederlands Elftal. Mede aan de hand van videobeelden zullen zij de deelnemers meenemen in de manier waarop de huidige speelwijze is ontstaan.

Gelet op het beperkte aantal plaatsen, krijgen VVON-leden tot uiterlijk 27 augustus a.s. exclusief de mogelijkheid om in te schrijven voor dit unieke congres. Wanneer er na 27 augustus a.s. nog plaatsen beschikbaar zijn krijgen ook niet-leden de mogelijkheid om zich in te schrijven. De prijs voor leden bedraagt € 55,00. Voor niet-leden bedraagt de prijs € 99,00.

Het bijwonen van dit congres levert 4 licentiepunten op voor het verlengen van uw trainerslicentie.

KLIK HIER voor meer informatie over het congres