Geplaatst op 21 augustus 2019

Congres ‘Ontwikkeling speelwijze Nederlands Elftal’

Locatie: NBC Congrescentrum, Blokhoeve 1, 3438 LC Nieuwegein

Datum: 26 september 2019

Tijdstip: 10.30 - 16.15

Ga direct naar het inschrijfformulier

De VVON organiseert een uniek congres op DONDERDAG 26 SEPTEMBER 2019 in het NBC Congrescentrum te Nieuwegein. Vier stafleden uit het begeleidingsteam van Ronald Koeman, t.w. Dwight Lodeweges (assistent-trainer), Kees van Wonderen (assistent-trainer), Patrick Lodewijks (keeperstrainer) en Steijn Spreij (performance analist) geven de deelnemers een uniek inkijkje in de ontwikkeling van de speelwijze van het Nederlands Elftal.

Gedetailleerd, en met gebruikmaking van veel videobeelden, zullen de stafleden van Oranje de diverse onderdelen bespreken die essentieel zijn bij de ontwikkeling van de speelwijze.

In het ochtendgedeelte zal Patrick Lodewijks uitgebreid ingaan op de rol van de keeper in de speelwijzeontwikkeling van het Nederlands Elftal. Patrick is tevens verantwoordelijk voor de spelhervattingen en ook hierover zal hij de nodige informatie verschaffen.

Na de lunch is het woord eerst aan Steijn Spreij. Steijn is performance analist van het Nederlands Elftal en hij zal gaan spreken over video- en data-analyse ten behoeve van scouting, training- en wedstrijdanalyse.

Daarna is het woord aan Dwight Lodeweges en Kees van Wonderen. Samen met Ronald Koeman zijn zij de grondleggers van de huidige speelwijze van het huidige Nederlands Elftal. Mede aan de hand van videobeelden zullen zij de deelnemers meenemen in de manier waarop de huidige speelwijze is ontstaan.

Gelet op het beperkte aantal plaatsen, krijgen VVON-leden tot uiterlijk 27 augustus a.s. exclusief de mogelijkheid om in te schrijven voor dit unieke congres. Wanneer er na 27 augustus a.s. nog plaatsen beschikbaar zijn krijgen ook niet-leden de mogelijkheid om zich in te schrijven. De prijs voor leden bedraagt € 55,00. Voor niet-leden bedraagt de prijs € 99,00.

Het bijwonen van dit congres levert 4 licentiepunten op voor het verlengen van uw trainerslicentie.

KLIK HIER voor meer informatie over het congres

 

Belangrijke informatie voor leden
Leden die willen inschrijven en gebruik willen maken van de speciale ledenprijs (€ 55,00), dienen eerst in te loggen als lid. Problemen met inloggen of vragen over het aanmaken van uw persoonlijk account? Stuur een e-mail met uw gegevens naar info@vvon.nl.

Niet-leden kunnen zich, indien er nog plaatsen beschikbaar zijn, na 27 augustus a.s. aanmelden zonder in te loggen. De prijs voor niet-leden bedraagt € 99,00 Betaling kan alleen geschieden via IDEAL.

Nog geen lid van de VVON?

Bent u nog geen lid van de VVON en wenst u toch gebruik te maken de lage ledenprijs en direct profiteren van € 44,00 korting? Word dan nu direct lid en profiteer van nog veel meer voordelen.

Ja, ik wil lid worden

Nadat uw aanvraag lidmaatschap is goedgekeurd ontvangt u per e-mail de benodigde informatie om een persoonlijk account aan te maken. Daarna kunt u als lid inloggen op deze website en direct profiteren van de lage ledenprijs.