De VVON organiseert een interactieve bijscholing die bestaat uit 2 bijeenkomsten en enkele opdrachten/huiswerk waarmee je, in je eigen dagelijkse praktijk als trainer-coach, aan de slag kunt gaan. De bijscholing is bestemd voor UEFA C t/m UEFA Pro.

De bijeenkomsten zijn gepland op woensdag 14 maart 2018 en woensdag 25 april 2018. Beide bijeenkomsten zullen plaatsvinden op de KNVB Campus te Zeist.

Het is een bijscholing waarbij je zelf veel invloed hebt op hetgeen je wilt gaan leren c.q. verbeteren. Maatwerk dus. Door het o.a. vooraf invullen van een vragenlijst krijg je inzicht in hoe je leert en hoe je dat kan versterken. De bijscholing zal worden verzorgd door Ton Biessels van “Coachinsports”.

Inschrijven voor deze bijscholing is mogelijk voor zowel leden als niet-leden. Deelname aan deze bijscholing levert 6 licentiepunten op voor het verlengen van jouw trainerslicentie. Het volgen van delen van de bijscholing levert geen licentiepunten op.

Voor verdere informatie over de inhoud van deze bijscholing KLIK HIER

Belangrijke informatie voor leden

Leden die willen inschrijven en gebruik willen maken van de speciale ledenprijs (€ 182,00), dienen eerst in te loggen als lid. Problemen met inloggen of vragen over het activeren van jouw persoonlijk account? Stuur een e-mail met jouw gegevens naar info@vvon.nl

Niet-leden kunnen zich aanmelden zonder in te loggen op deze website. De prijs voor niet-leden bedraagt € 242,00. Betaling kan alleen geschieden via IDEAL.

Nog geen lid van de VVON? Ben je nog geen lid van de VVON en wens je toch gebruik te maken van de lage ledenprijs? Word dan nu direct lid van de VVON.

Nadat de aanvraag lidmaatschap is afgerond ontvang je direct per e-mail de benodigde informatie om jouw persoonlijk account te activeren. Daarna kun je als lid inloggen op deze website en direct profiteren van de lage ledenprijs.