Geplaatst op 10 oktober 2018

Johan Cruyff Institute en VVON organiseren bijscholing over ‘Leiderschap’ en ‘Presteren onder druk’

Locatie: Frans Otten Stadion, IJsbaanpad 43, 1076CV, Amsterdam

Datum: 21 november 2018

Tijdstip: 19.00 - 22.00

Gesloten

Meld u direct aan

Het Johan Cruyff Institute en de VVON nodigen jullie van harte uit tot het bijwonen van een bijscholing met als thema’s ‘Leiderschap‘ en ‘Presteren onder druk‘. Het bijwonen van deze bijscholing levert 2 KNVB-licentiepunten op voor het verlengen/aanvragen van uw trainerslicentie.

De bijscholing vindt plaats op WOENSDAG 21 NOVEMBER 2018 in het Frans Otten Stadion, IJsbaanpad 43, 1076CV, Amsterdam (vlakbij het Olympisch stadion).

Tijdens deze bijscholing zullen we met een relatief beperkte groep (max. 50) trainer-coaches op een interactieve wijze in gesprek gaan over ‘Leiderschap’ en ‘Presteren onder druk’. Deze interactieve bijeenkomst zal worden geleid door Henk Verschuur. Henk is behalve manager en academisch directeur van het Johan Cruyff Institute Amsterdam ook docent Master in Coaching en Master in Sport Management van het Cruyff Institute.

Henk Verschuur

Henk Verschuur

Meer informatie over deze bijscholing

Foto: Henk Verschuur/Cruyff Institute

Belangrijke informatie voor leden

Leden die willen inschrijven en gebruik willen maken van de speciale ledenprijs (€ 20,00), dienen eerst in te loggen als lid. Problemen met inloggen of vragen over het aanmaken van uw persoonlijk account? Stuur een e-mail met uw gegevens naar info@vvon.nl 

LET OP: Een vriendelijk doch dringend verzoek aan VVON leden.
Schrijf u NIET in voor deze bijscholing zonder eerst in te loggen, om vervolgens een e-mail te sturen vanwege het feit dat er teveel is betaald, met het verzoek om het teveel betaalde terug te betalen. Dus eerst inloggen wanneer u al lid bent van de VVON.
Alvast dank voor uw medewerking.

Niet-leden kunnen zich aanmelden zonder in te loggen.
De prijs voor niet-leden bedraagt € 40,00. Betaling kan alleen geschieden via IDEAL.

Nog geen lid van de VVON?

Bent u nog geen lid van de VVON en wenst u toch gebruik te maken de lage ledenprijs? Word dan nu direct lid en profiteer van allerlei voordeel.

Ja, ik wil lid worden

Nadat uw aanvraag lidmaatschap is goedgekeurd ontvangt u per e-mail de benodigde informatie om een persoonlijk account aan te maken. Daarna kunt u als lid inloggen op deze website en direct profiteren van de lage ledenprijs.