Geplaatst op 4 april 2018

Nederlands Trainerscongres 2018

Locatie: Stadion PEC Zwolle, Stadionplein 20, 8025 CP Zwolle

Datum: 11 mei 2018

Tijdstip: 10.15 - 16.15

Gesloten

De VVON organiseert samen met de CBV, en in samenwerking met de KNVB en het vakblad “De Voetbaltrainer” voor de 16e keer het Nederlands Trainerscongres. Het congres vindt plaats op vrijdag 11 mei 2018 in het stadion van PEC Zwolle.

Deelnemers aan het congres ontvangen na afloop een certificaat met 4 licentiepunten.

Voor de uitnodiging en het programma KLIK HIER

Belangrijke informatie voor leden
Leden die willen inschrijven dienen eerst in te loggen om gebruik te kunnen maken van de speciale ledenprijs. Wanneer u bent ingelogd controleer dan ook direct uw persoonlijke gegevens en diploma- en licentiegegevens, en pas deze waar nodig aan.

Problemen met inloggen of vragen over het activeren van uw persoonlijk account? Stuur een email met uw gegevens naar info@vvon.nl

Nog geen Lid van de VVON?
Dan is nu het goede moment om lid te worden. U bespaart dan direct € 40,00 bij deelname aan het Trainerscongres en profiteert van de vele voordelen die het lidmaatschap u biedt.

Wanneer u zich nu aanmeldt als lid van de VVON via https://www.vvon.nl/lid-worden/ dan kunt u zich, na acceptatie van uw aanvraag lidmaatschap, opgeven voor de lagere ledenprijs.

Niet-leden kunnen zich aanmelden zonder in te loggen. Betaling kan alleen geschieden via IDEAL. Om u aan te melden gaat u naar https://www.vvon.nl/bijscholing/

Nog vragen? Stuur een email naar info@vvon.nl