Geplaatst op 4 april 2019

Nederlands Trainerscongres 2019

Locatie: Stadion PEC Zwolle, Stadionplein 20, 8025 CP Zwolle

Datum: 17 mei 2019

Tijdstip: 10.00 - 16.15

Gesloten

Meld u direct aan

De VVON organiseert samen met de CBV, en in samenwerking met de KNVB en het vakblad “De Voetbaltrainer” voor de 17e keer het Nederlands Trainerscongres. Het congres vindt plaats op vrijdag 17 mei 2019 in het stadion van PEC Zwolle.

Deelnemers aan het congres ontvangen na afloop een certificaat met 4 licentiepunten.

Meer informatie over het congres

Belangrijke informatie voor leden

Leden die willen inschrijven en gebruik willen maken van de speciale ledenprijs (€ 45,00), dienen eerst in te loggen als lid. Problemen met inloggen of vragen over het aanmaken van uw persoonlijk account? Stuur een e-mail met uw gegevens naar kantoor@vvon.nl

LET OP: Een vriendelijk doch dringend verzoek aan VVON leden.
Schrijf u NIET in voor deze bijscholing zonder eerst in te loggen, om vervolgens een e-mail te sturen vanwege het feit dat er teveel is betaald, met het verzoek om het teveel betaalde terug te betalen. Dus eerst inloggen wanneer u al lid bent van de VVON. Alvast dank voor uw medewerking.

Niet-leden kunnen zich aanmelden zonder in te loggen. De prijs voor niet-leden bedraagt € 90,00 Betaling kan alleen geschieden via IDEAL.

Nog geen lid van de VVON?

Bent u nog geen lid van de VVON en wenst u toch gebruik te maken de lage ledenprijs en direct profiteren van € 45,00 korting? Word dan nu direct lid en profiteer van nog veel meer voordelen.

Ja, ik wil lid worden

Nadat uw aanvraag lidmaatschap is goedgekeurd ontvangt u per e-mail de benodigde informatie om een persoonlijk account aan te maken. Daarna kunt u als lid inloggen op deze website en direct profiteren van de lage ledenprijs.