Inhoud

De VVON nodigt jullie van harte uit tot het bijwonen van deze bijscholing. Het bijwonen van deze bijscholing levert 3 licentiepunten op voor het verlengen van uw licentie.

De bijscholing vindt plaats op DONDERDAG 28 NOVEMBER 2019 bij BSV Boeimeer op sportpark ’Heksenwiel’, Heksendans 4, 4823 JX  Breda, met medewerking van de jeugdselectie O19 van NAC Breda, onder leiding van Willem Weijs (Assistent-trainer NAC Breda).

In het 1e gedeelte van het middagprogramma zal Willem Weijs aandacht besteden aan het thema ‘Speelwijze ontwikkeling aan de hand van spelprincipes en de chaostheorie’. 

In het 2e gedeelte van het middagprogramma zal Willem Weijs met de jeugdselectie O19 van NAC Breda een demonstratietraining verzorgen met als thema: ‘Het maken van keuzes door spelers in continu veranderende omstandigheden. Door bewust chaos te creëren d.m.v. veel omschakelmomenten worden spelers geprikkeld alert, creatief en meedenkend te zijn. Door de huidige kennis van neuroplasticiteit leent het brein zich perfect om dit soort aspecten te ontwikkelen’.

Foto: Willem Weijs

Programma

13.00 - 13.30 Ontvangst en inschrijven deelnemers in de kantine van sportpark “Heksenwiel”
13.30 - 13.35 Opening door Tom Heijkoop, districtscoördinator van het district Zuid 1
13.35 - 14.35 Presentatie Willem Weijs “Speelwijze ontwikkeling a.d.h.v. spelprincipes en de chaostheorie”.
14.35 – 14.50 Uitleg velddemo door Willem Weijs
15.00 - 16.30 Demonstratietraining door Willem Weijs op het hoofdveld van BSV Boeimeer
16.30 - 16.45 Evaluatie demonstratietraining door Willem Weijs + vragen stellen deelnemers
16.45 - 16.45Afsluiting door Tom Heijkoop + uitreiking certificaten

Licentiepunten

Het bijwonen van deze bijscholing levert 3 licentiepunten op voor het verlengen van uw licentie. Deze licentiepunten blijven 3 jaar geldig voor het aanvragen of verlengen van uw KNVB trainerslicentie.

Voor het behalen van de licentiepunten is het noodzakelijk het gehele programma bij te wonen. Uitreiking certificaten alleen aan het einde van de bijeenkomst. Niet afgehaalde certificaten worden vernietigd.

Binnen enkele dagen na afloop van elke bijscholing voegen wij de behaalde licentiepunten toe aan het uw persoonlijke profiel. Hierdoor heeft u steeds een actueel overzicht van de behaalde licentiepunten. Uiteraard kunnen wij dit alleen doen voor leden van de VVON.

Op korte termijn hopen wij het mogelijk te maken dat VVON-leden via onze website door middel van een ‘download licentiepunten’ een licentie kunnen aanvragen/verlengen bij de KNVB. Hierdoor zou voor VVON-leden het verstrekken/bewaren/opsturen van certificaten verleden tijd zijn.

Kosten

De prijs voor leden bedraagt € 24,00. Om in aanmerking te komen voor de ledenprijs dient u wel eerst in te loggen als lid. Problemen met inloggen? Stuur dan een e-mail naar info@vvon.nl

Niet-leden betalen € 69,00. Wil je ook profiteren van de ledenkorting? Word dan nu lid van de VVON. Direct nadat u lid bent geworden kunt u ook profiteren van de speciale ledenprijs.

KLIK HIER VOOR ALLE VOORDELEN VAN HET LIDMAATSCHAP EN WORD NU LID

Inschrijven

Om je in te schrijven voor deze bijscholing moet je als lid van de VVON eerst inloggen. Nadat je hebt ingelogd verschijnt voor jou het juiste tarief (leden of niet-leden prijs) en kun je inschrijven. Ben je al ingelogd? Dan verschijnt direct het juiste tarief.

Wij verzoeken je om niet in te schrijven als niet-lid terwijl je wel lid bent van de VVON, maar niet weet hoe in te loggen. Heb je problemen met inloggen, stuur dan een e-mail naar info@vvon.nlWij helpen je dan zo snel mogelijk.

De inschrijving sluit wanneer het maximale aantal deelnemers is bereikt. U bent pas ingeschreven wanneer u hiervan een schriftelijke bevestiging per e-mail heeft ontvangen.

Annuleren

Indien u na uw inschrijving/betaling wenst te annuleren, dan dient u dit te doen door een e-mail te sturen aan kantoor@vvon.nl. Bij annulering vóór 21 november a.s. ontvangt u het door u betaalde bedrag retour. Bij annulering op 21 november a.s. of daarna bestaat geen recht op restitutie.