Geplaatst op 10 oktober 2017

Studiedag bij De Graafschap

Locatie: Stadion ‘De Vijverberg’, Lijsterbeslaan 101A, 7004 GN Doetinchem

Datum: 6 november 2017

Tijdstip: 09.45 - 16.00

Gesloten

De VVON organiseert een studiedag op MAANDAG 6 NOVEMBER 2017 bij  De Graafschap, met medewerking van o.a. de 1e selectie van De Graafschap onder leiding van hoofdtrainer Henk de Jong.

In het ochtendprogramma worden er 2 presentaties gegeven. Edwin Susebeek (keeperstrainer De Graafschap) behandelt het ‘Keepersplan’ van De Graafschap en Sandor van der Heide verzorgt een presentatie over ‘de speelwijzeontwikkeling’ van De Graafschap.

Deze studiedag is toegankelijk voor zowel leden als niet-leden. Het bijwonen van deze bijscholing levert 4 licentiepunten op voor het verlengen van uw trainerslicentie.

Voor verdere informatie over deze studiedag KLIK HIER.

Belangrijke informatie voor leden
Leden die willen inschrijven en gebruik willen maken van de speciale ledenprijs
(€ 30,00), dienen eerst in te loggen als lid. Problemen met inloggen of vragen over het aanmaken van uw persoonlijk account? Stuur een e-mail met uw gegevens naar info@vvon.nl

Niet-leden kunnen zich aanmelden zonder in te loggen. De prijs voor niet-leden bedraagt € 70,00. Betaling kan alleen geschieden via IDEAL.

Nog geen lid van de VVON?
Bent u nog geen lid van de VVON en wenst u toch gebruik te maken de lage ledenprijs? Word dan nu direct lid via NU LID WORDEN EN DIRECT PROFITEREN VAN DE LEDENKORTING. Nadat uw aanvraag lidmaatschap is goedgekeurd ontvangt u per e-mail de benodigde informatie om een persoonlijk account aan te maken. Daarna kunt u als lid inloggen op deze website en direct profiteren van de lage ledenprijs.