Inhoud

Tijdens het 1e gedeelte van het ochtendprogramma zal Ricardo Moniz (Hoofdtrainer Excelsior Rotterdam) middels een presentatie ingaan op het thema “Terug naar de kernwaarden van het Nederlandse voetbal”. In het 2e gedeelte van het ochtendprogramma schotelt Ricardo Moniz de deelnemers een VCT-training voor met als thema “Herstelduur verkorten tussen de acties d.m.v. partijspelen in grote ruimtes”.

Na de lunch komt de jeugdopleiding van Excelsior Rotterdam aan bod. Marco van Lochem (Hoofd Jeugdopleiding) zal in een presentatie uitgebreid ingaan op de “Visie/werkwijze van opleiden binnen Excelsior Rotterdam”. Aansluitend zal er een demonstratietraining plaatsvinden waaraan spelers van verschillende leeftijdscategorieën zullen deelnemen. In deze training komen aan de orde: looptraining, bokstraining/krachttraining, keeperstraining en verschillende verkleinvormen waarin aanvallen, verdedigen en omschakelen centraal staan.

Programma

09.15 - 10.00Ontvangst en inschrijven deelnemers in de NSecure Lounge (1e verdieping) van het stadion
10.00 - 10.05Opening door Henk Dirven, districtscoördinator VVON district West 2
10.05 - 11.00Ricardo Moniz: 'Terug naar de kernwaarden van het Nederlands voetbal” + toelichting training
11.00 - 12.15 VCT-training Moniz (Herstelduur verkorten tussen acties d.m.v. partijspelen in grote ruimtes)
12.15 - 12.30Nabespreken en vragen stellen n.a.v. de gegeven training
12.30 - 13.30Lunch
13.30 - 14.30Marco van Lochem: "Visie/werkwijze opleiden binnen Excelsior Rotterdam” en toelichting training
14.30 - 14.45Vragen stellen deelnemers n.a.v. de presentatie van Marco van Lochem
14.55 - 16.10Training: "Diversiteit als ondersteuning aan de ontwikkeling van jeugdspelers"
16.10 - 16.30Nabespreking/evaluatie demonstratietraining + vragen stellen deelnemers
16.30 - 16.30 Afsluiting studiedag door Henk Dirven + uitreiking certificaten

Licentiepunten

Het bijwonen van deze bijscholing levert 5 licentiepunten op voor het verlengen van uw licentie. Deze licentiepunten blijven 3 jaar geldig voor het aanvragen of verlengen van uw KNVB trainerslicentie.

Voor het behalen van de licentiepunten is het noodzakelijk het gehele programma bij te wonen. Uitreiking certificaten alleen aan het einde van de bijeenkomst. Niet afgehaalde certificaten worden vernietigd.

Binnen enkele dagen na afloop van elke bijscholing voegen wij de behaalde licentiepunten toe aan het uw persoonlijke profiel. Hierdoor heeft u steeds een actueel overzicht van de behaalde licentiepunten. Uiteraard kunnen wij dit alleen doen voor leden van de VVON.

Op korte termijn hopen wij het mogelijk te maken dat VVON-leden via onze website door middel van een ‘download licentiepunten’ een licentie kunnen aanvragen/verlengen bij de KNVB. Hierdoor zou voor VVON-leden het verstrekken/bewaren/opsturen van certificaten verleden tijd zijn.

Kosten

De prijs voor leden bedraagt € 40,00. Om in aanmerking te komen voor de ledenprijs dient u wel eerst in te loggen als lid. Problemen met inloggen? Stuur dan een e-mail naar info@vvon.nl

Niet-leden betalen € 100,00. Wil je ook profiteren van de ledenkorting? Word dan nu lid van de VVON. Direct nadat u lid bent geworden kunt u ook profiteren van de speciale ledenprijs.

KLIK HIER VOOR ALLE VOORDELEN VAN HET LIDMAATSCHAP EN WORD NU LID

Inschrijven

Om je in te schrijven voor deze bijscholing moet je als lid van de VVON eerst inloggen. Nadat je hebt ingelogd verschijnt voor jou het juiste tarief (leden of niet-leden prijs) en kun je inschrijven. Ben je al ingelogd? Dan verschijnt direct het juiste tarief.

Wij verzoeken je om niet in te schrijven als niet-lid terwijl je wel lid bent van de VVON, maar niet weet hoe in te loggen. Heb je problemen met inloggen, stuur dan een e-mail naar info@vvon.nlWij helpen je dan zo snel mogelijk.

De inschrijving sluit wanneer het maximale aantal deelnemers is bereikt. U bent pas ingeschreven wanneer u hiervan een schriftelijke bevestiging per e-mail heeft ontvangen.

Annuleren

Indien u na uw inschrijving/betaling wenst te annuleren, dan dient u dit te doen door een e-mail te sturen aan kantoor@vvon.nl. Bij annulering vóór 2 december a.s. ontvangt u het door u betaalde bedrag retour. Bij annulering op 2 december a.s. of daarna bestaat geen recht op restitutie.