Geplaatst op 5 september 2019

Studiedag bij FC Emmen m.m.v. Dick Lukkien en zijn A-selectie

Locatie: Stadion ‘De Oude Meerdijk’, Stadionplein 1, 7825 SG Emmen

Datum: 9 oktober 2019

Tijdstip: 09.30 - 16.15

Meld u direct aan

De VVON organiseert een studiedag op WOENSDAG 9 OKTOBER 2019 bij FC Emmen, met o.a. de medewerking van de A-selectie van FC Emmen onder leiding van hoofdtrainer Dick Lukkien en zijn assistenten.

Ochtendprogramma

In het ochtendprogramma zal Ronald Lubbers (voorzitter bestuur Stichting FC Emmen) iets vertellen over de structuur en werkwijze van de FC Emmen en zal hoofdtrainer Dick Lukkien een demonstratietraining verzorgen die in het teken zal staan van aanvallende spelprincipes binnen de huidige speelwijze van FC Emmen waarbij vooral aandacht zal worden besteed aan de teamfunctie ‘Aanvallen’.

Middagprogramma

In het middaggedeelte zal Peter Eppinga (Performance manager) een presentatie geven over ‘Loadmanagement’. Daarna zal er in het stadion een demonstratietraining plaatsvinden van het jeugdelftal 017 waarbij er wederom aandacht zal zijn voor spelprincipes maar nu in verdedigend opzicht.

Deze studiedag is toegankelijk voor zowel leden als niet-leden. Het bijwonen van deze studiedag levert 4 licentiepunten op voor het verlengen van uw trainerslicentie.

Kijk hier voor meer informatie over deze studiedag

Belangrijke informatie voor leden

Leden die willen inschrijven en gebruik willen maken van de speciale ledenprijs (€ 35,00), dienen eerst in te loggen als lid. Problemen met inloggen of vragen over het aanmaken van uw persoonlijk account? Stuur een e-mail met uw gegevens naar kantoor@vvon.nl

LET OP: Een vriendelijk doch dringend verzoek aan VVON leden.
Schrijf u NIET in voor deze bijscholing zonder eerst in te loggen, om vervolgens een e-mail te sturen vanwege het feit dat er teveel is betaald, met het verzoek om het teveel betaalde terug te betalen. Dus eerst inloggen wanneer u al lid bent van de VVON. Alvast dank voor uw medewerking.

Niet-leden kunnen zich aanmelden zonder in te loggen. De prijs voor niet-leden bedraagt € 85,00 Betaling kan alleen geschieden via IDEAL.

Nog geen lid van de VVON?

Bent u nog geen lid van de VVON en wenst u toch gebruik te maken de lage ledenprijs en direct profiteren van € 50,00 korting? Word dan nu direct lid en profiteer van nog veel meer voordelen.

Ja, ik wil lid worden

Nadat uw aanvraag lidmaatschap is goedgekeurd ontvangt u per e-mail de benodigde informatie om een persoonlijk account aan te maken. Daarna kunt u als lid inloggen op deze website en direct profiteren van de korting van maar liefst € 50,00.