Informatie over de Studiedag bij FC Emmen

De VVON organiseert een studiedag op WOENSDAG 9 OKTOBER 2019 bij FC Emmen, met o.a. de medewerking van de A-selectie van FC Emmen onder leiding van hoofdtrainer Dick Lukkien en zijn assistenten.

Ochtendprogramma

In het ochtendprogramma zal Ronald Lubbers (voorzitter bestuur Stichting FC Emmen) iets vertellen over de structuur en werkwijze van de FC Emmen en zal hoofdtrainer Dick Lukkien een demonstratietraining verzorgen die in het teken zal staan van aanvallende spelprincipes binnen de huidige speelwijze van FC Emmen waarbij vooral aandacht zal worden besteed aan de teamfunctie ‘Aanvallen’.

Middagprogramma

In het middaggedeelte zal Peter Eppinga (Performance manager) een presentatie geven over ‘Loadmanagement’. Daarna zal er in het stadion een demonstratietraining plaatsvinden van het jeugdelftal 017 waarbij er wederom aandacht zal zijn voor spelprincipes maar nu in verdedigend opzicht.

Deze studiedag is toegankelijk voor zowel leden als niet-leden. Het bijwonen van deze studiedag levert 4 licentiepunten op voor het verlengen van uw trainerslicentie.

Kijk hier voor meer informatie over deze studiedag