Inhoud

De VVON nodigt jullie van harte uit tot het bijwonen van een studiedag bij Heracles Almelo. De studiedag vindt plaats op WOENSDAG 23 OKTOBER 2019 bij Heracles Almelo, stadion ‘Erve Asito’, Van Riemsdijkplein 1, 7606 AZ Almelo, met medewerking van de A-selectie van Heracles Almelo, onder leiding van Frank Wormuth (Hoofdtrainer) en zijn assistenten. Aanvang 09.45 uur en einde om 17.30 uur.

Let op: Frank Wormuth zal voornamelijk spreken in zijn Duitse moedertaal. Het is dus voor deelname aan deze dag wel van belang dat je de Duitse taal enigszins machtig bent.

Deze bijscholing staat geheel in het teken van ‘Tactische Periodisering‘. Zowel tijdens de ochtendtraining als ook in de middagtraining zal uitgebreid aandacht besteed worden aan dit thema.

In de ochtendtraining zal het ‘spelidee 4 + 1’ centraal staan waarbij aandacht zal worden besteed aan: bal veroveren, balverlies, pressing vanuit de formatie en pressing als blok. Genoemde onderdelen worden verwerkt in kleine partijspelen.

De middagtraining is een vervolg op de ochtendtraining, echter dan zal er worden gewerkt in grote(re) partijspelen. Speciale principes die o.a. aan de orde komen zijn: counter (kort – lang), intensiteit (hoog – laag), belasting, omschakeling en conditie met en zonder bal.

Na de lunch, tussen de twee trainingen in, zullen Frank Wormuth en Colin de Graaf (Performance trainer) een presentatie geven over het onderwerp ‘Tactische Periodisering’.

Uiteraard is er tijdens deze dag voldoende ruimte voor het stellen van vragen.

Programma

09.00 - 09.45 Aanmelden en inschrijven. Koffie/thee bij binnenkomst
09.45 - 09.50Opening door Wim Benders, Coördinator district Oost
09.50 - 10.00Toelichting ochtendtraining door Frank Wormuth
10.00 - 11.30Ochtendtraining A-selectie door Frank Wormuth en zijn technische staf
11.45 - 12.15Nabespreking ochtendtraining en gelegenheid tot stellen van vragen
12.30 - 13.30Lunch
13.45 - 14.45Presentatie 'Tactische Periodisering' door Frank Wormuth/Colin de Graaf (Performance Trainer)
14.45 - 15.00Pauze
15.00 - 15.15Toelichting middagtraining door Frank Wormuth
15.30 - 17.00Middagtraining A-selectie door Frank Wormuth en zijn technische staf
17.15 - 17.30Nabespreking middagtraining en gelegenheid tot stellen van vragen
17.30 - 17.30Afsluiting studiedag en uitreiken certificaten

Licentiepunten

Het bijwonen van deze studiedag levert 5 licentiepunten op voor het verlengen van uw licentie. Deze licentiepunten blijven 3 jaar geldig voor het aanvragen of verlengen van uw KNVB trainerslicentie.

Voor het behalen van de licentiepunten is het noodzakelijk het gehele programma bij te wonen. Uitreiking certificaten alleen aan het einde van de bijeenkomst. Niet afgehaalde certificaten worden vernietigd.

Binnen enkele dagen na afloop van elke bijscholing voegen wij de behaalde licentiepunten toe aan het uw persoonlijke profiel. Hierdoor heeft u steeds een actueel overzicht van de behaalde licentiepunten. Uiteraard kunnen wij dit alleen doen voor leden van de VVON.

Op korte termijn hopen wij het mogelijk te maken dat VVON leden via onze website door middel van een ‘download licentiepunten’ een licentie kunnen aanvragen/verlengen bij de KNVB. Hierdoor zou voor VVON leden het verstrekken/bewaren/opsturen van certificaten verleden tijd zijn.

Kosten

De kosten voor leden bedragen € 39,00. Dit is inclusief koffie/thee bij binnenkomst, 3 consumpties en een lunch. Om in aanmerking te komen voor de Ledenprijs dient u wel eerst in te loggen als lid.
Problemen met inloggen? Stuur dan een e-mail naar info@vvon.nl

Niet-leden betalen € 99,00. Wil je ook profiteren van de ledenkorting? Word dan nu lid van de VVON. Direct nadat u lid bent geworden kunt u ook profiteren van de speciale ledenprijs.

KLIK HIER VOOR ALLE VOORDELEN VAN HET LIDMAATSCHAP EN WORD NU LID

Inschrijven

Om je in te schrijven voor deze bijscholing moet je als lid van de VVON eerst inloggen. Nadat je hebt ingelogd verschijnt voor jou het juiste tarief (leden of niet-leden prijs) en kun je inschrijven. Ben je al ingelogd? Dan verschijnt direct het juiste tarief.

Wij verzoeken je om niet in te schrijven als niet-lid terwijl je wel lid bent van de VVON, maar niet weet hoe in te loggen. Heb je problemen met inloggen, stuur dan een e-mail naar info@vvon.nlWij helpen je dan zo snel mogelijk.

De inschrijving sluit wanneer het maximale aantal deelnemers is bereikt.. U bent pas ingeschreven wanneer u hiervan een schriftelijke bevestiging per e-mail heeft ontvangen.

Annuleren

Indien u na uw inschrijving/betaling wenst te annuleren, dan dient u dit te doen door een e-mail te sturen aan kantoor@vvon.nl. Bij annulering vóór 16 oktober a.s. ontvangt u het door u betaalde bedrag retour. Bij annulering op 16 oktober a.s. of daarna bestaat geen recht op restitutie.