Inleiding

De VVON organiseert i.s.m. het CIOS in Heerenveen een studiedag en nodigt jullie van harte uit om deze dag bij te wonen. De studiedag vindt plaats op WOENSDAG 8 APRIL 2020 bij het CIOS, Abe Lenstra Boulevard 29, 8448 JA Heerenveen. De bijscholing bestaat uit een plenair gedeelte en een aantal workshops.

De VVON en het CIOS Heerenveen/Leeuwarden zijn al enkele jaren met elkaar in contact en nu was het voor beiden een goed moment om gezamenlijk een studiedag te organiseren.

Het CIOS staat voor: enthousiasme, professionaliteit, betrouwbaarheid, resultaatgericht, ondernemendheid en reflectie; eigenschappen die ook bij de VVON hoog in het vaandel staan.

Tijdschema

15.30 - 16.00 uur Ontvangst deelnemers
16.00 - 16.15 uur Opening door Coördinator VVON district Noord & directeur CIOS Heerenveen)
16.15 - 17.10 uurPlenair: Presentatie Johnnhy Janssen (Hoofdtrainer SC Heerenveen)
17.15 - 18.15 uurWorkshopronde 1
18.20 - 19.00 uurBroodjesbuffet
19.05 - 20.05 uurWorkshopronde 2
20.10 - 20.15 uurPlenaire afsluiting
20.15 uurUitdelen certificaten

Inhoud

Het plenaire gedeelte van deze studiedag wordt verzorgd door Johnny Janssen (Hoofdtrainer sc Heerenveen). Janssen mag gezien worden als een echte clubman die na zijn profcarrière (sc Heerenveen en BV Veendam) in 2000 als jeugdtrainer bij sc Heerenveen begon, dit 14 jaar heeft gedaan en vervolgens in 2014 doorschoof naar de 1e selectie als assistent-trainer. Aan het eind van vorig seizoen nam hij 5 wedstrijden voor het einde het stokje over van Jan Olde Riekerink als hoofdtrainer. Johnny zal ons meenemen in het verloop van zijn carrière en zal een uiteenzetting geven van wat hij heeft meegemaakt in zijn ontwikkeling als trainer en hoe hij heeft leren omgaan met de vele veranderingen in de overgang van trainer naar manager.

Na het plenaire gedeelte neem je deel aan twee van de in totaal vier aangeboden workshops. De workshops duren 60 minuten en er is slechts plaats voor maximaal 30 deelnemers per workshop. De workshops worden interactief ingestoken zodat er veel ruimte ontstaat voor vragen en discussie. Er worden handvatten aangereikt die je als voetbaltrainer kan gebruiken in het begeleiden/coachen van je voetballers/teams.

KIJK HIER voor meer informatie over de inhoud van de workshops

LET OP! Bij het inschrijven geeft u aan welke twee workshops u wilt volgen (workshopronde 1 en workshopronde 2) en daarnaast kiest u één reserve workshop.

Licentiepunten

Het bijwonen van deze studiedag levert 3 licentiepunten op voor het verlengen van uw licentie. Deze licentiepunten blijven 3 jaar geldig voor het aanvragen of verlengen van uw KNVB trainerslicentie.

Voor het behalen van de licentiepunten is het noodzakelijk het gehele programma bij te wonen. Uitreiking certificaten alleen aan het einde van de bijeenkomst. Niet afgehaalde certificaten worden vernietigd.

Binnen enkele dagen na afloop van elke bijscholing voegen wij de behaalde licentiepunten toe aan het uw persoonlijke profiel. Hierdoor heeft u steeds een actueel overzicht van de behaalde licentiepunten. Uiteraard kunnen wij dit alleen doen voor leden van de VVON.

Op korte termijn hopen wij het mogelijk te maken dat VVON-leden via onze website door middel van een ‘download licentiepunten’ een licentie kunnen aanvragen/verlengen bij de KNVB. Hierdoor zou voor VVON-leden het verstrekken/bewaren/opsturen van certificaten verleden tijd zijn.

Kosten

De prijs voor VVON-leden bedraagt € 29,00. Om in aanmerking te komen voor de ledenprijs dienen VVON-leden eerst in te loggen als lid. Problemen met inloggen? Stuur dan een e-mail naar info@vvon.nl

Niet-leden betalen € 74,00. Wil je ook profiteren van de ledenkorting? Word dan nu lid van de VVON. Direct nadat u lid bent geworden kunt u ook profiteren van de speciale ledenprijs.

KLIK HIER VOOR ALLE VOORDELEN VAN HET LIDMAATSCHAP EN WORD NU LID

Inschrijven

Om je in te schrijven voor deze studiedag moet je als lid van de VVON eerst inloggen. Nadat je hebt ingelogd verschijnt voor jou het juiste tarief (leden of niet-leden prijs) en kun je inschrijven. Ben je al ingelogd? Dan verschijnt direct het juiste tarief.

Wij verzoeken je om niet in te schrijven als niet-lid terwijl je wel lid bent van de VVON, maar niet weet hoe in te loggen. Heb je problemen met inloggen, stuur dan een e-mail naar info@vvon.nl. Wij helpen je dan zo snel mogelijk.

De inschrijving sluit wanneer het maximale aantal deelnemers van 120 is bereikt. U bent pas ingeschreven wanneer u hiervan een schriftelijke bevestiging per e-mail heeft ontvangen.

Annuleren

Indien u na uw inschrijving/betaling wenst te annuleren, dan dient u dit te doen door een e-mail te sturen aan kantoor@vvon.nl. Bij annulering vóór 1 april a.s. ontvangt u het door u betaalde bedrag retour. Bij annulering op 1 april a.s. of daarna bestaat geen recht op restitutie.