Geplaatst op 25 september 2018

Studiedag bij PEC Zwolle m.m.v. John van ‘t Schip en zijn selectie

Locatie: 'MAC3PARK’ stadion, Stadionplein 1, 8025 CP Zwolle

Datum: 24 oktober 2018

Tijdstip: 09.30 - 16.30

Gesloten

Meld u direct aan

De VVON organiseert een studiedag op WOENSDAG 24 OKTOBER 2018 bij PEC Zwolle, met o.a. de medewerking van de 1e selectie van de b.v.o. PEC Zwolle onder leiding van hoofdtrainer John van ‘t Schip en zijn assistenten.

Ochtendprogramma

In het ochtendprogramma zal technisch directeur Gerard Nijkamp iets vertellen over de structuur en werkwijze van de b.v.o. PEC Zwolle en zal hoofdtrainer John van ’t Schip een demonstratietraining verzorgen die in het teken zal staan van het ontwikkelen van de huidige speelwijze waarbij vooral aandacht zal worden besteed aan de teamfunctie ‘Aanvallen’.

Middagprogramma

In het middaggedeelte is er aandacht voor de voetbalacademie van PEC Zwolle. De intensieve samenwerking met het ‘Centre for Sports and Education’ moet de kwaliteit van de voetbalacademie nog verder verbeteren. In een 3-tal workshops zal e.e.a. aan de orde komen.

Deze studiedag is toegankelijk voor zowel leden als niet-leden. Het bijwonen van deze studiedag levert 4 licentiepunten op voor het verlengen van uw trainerslicentie.

Meer informatie over deze studiedag

Belangrijke informatie voor leden

Leden die willen inschrijven en gebruik willen maken van de speciale ledenprijs (€ 43,00), dienen eerst in te loggen als lid. Problemen met inloggen of vragen over het aanmaken van uw persoonlijk account? Stuur een e-mail met uw gegevens naar info@vvon.nl 

LET OP: Een vriendelijk doch dringend verzoek aan VVON leden
Schrijf u NIET in voor deze bijscholing zonder eerst in te loggen, om vervolgens een e-mail te sturen vanwege het feit dat er teveel is betaald, met het verzoek om het teveel betaalde terug te betalen.
Dus eerst inloggen wanneer u al lid bent van de VVON. Alvast dank voor uw medewerking.

Niet-leden kunnen zich aanmelden zonder in te loggen. De prijs voor niet-leden bedraagt € 83,00 Betaling kan alleen geschieden via IDEAL.

Nog geen lid van de VVON?

Bent u nog geen lid van de VVON en wenst u toch gebruik te maken de lage ledenprijs? Word dan nu direct lid en profiteer van allerlei voordeel.

Ja, ik wil lid worden

Nadat uw aanvraag lidmaatschap is goedgekeurd ontvangt u per e-mail de benodigde informatie om een persoonlijk account aan te maken. Daarna kunt u als lid inloggen op deze website en direct profiteren van de lage ledenprijs.