Geplaatst op 18 oktober 2018

Studiedag bij Roda JC m.m.v. Robert Molenaar en zijn selectie

Locatie: Parkstad Limburg Stadion, Roda J.C. Ring 1, 6466 NH Kerkrade

Datum: 12 november 2018

Tijdstip: 09.45 - 16.00

Gesloten

Meld u direct aan

De VVON organiseert een bijscholing op MAANDAG 12 NOVEMBER 2018 bij b.v.o. Roda JC, met medewerking van de 1e selectie van Roda JC onder leiding van hoofdtrainer Robert Molenaar. In het middagprogramma is er plaats voor het onderwerp ”Speelwijzeontwikkeling” en een demonstratietraining van Roda JC 021 door Eric van der Luer.

Deze studiedag is toegankelijk voor zowel leden als niet-leden. Het bijwonen van deze studiedag levert 4 licentiepunten op voor het aanvragen, c.q. verlengen van uw trainerslicentie.

Meer informatie over deze studiedag

Belangrijke informatie voor leden

Leden die willen inschrijven en gebruik willen maken van de speciale ledenprijs (€ 29,00), dienen eerst in te loggen als lid. Problemen met inloggen of vragen over het aanmaken van uw persoonlijk account? Stuur een e-mail met uw gegevens naar info@vvon.nl 

LET OP: Een vriendelijk doch dringend verzoek aan VVON leden
Schrijf u NIET in voor deze bijscholing zonder eerst in te loggen, om vervolgens een e-mail te sturen vanwege het feit dat er teveel is betaald, met het verzoek om het teveel betaalde terug te betalen.
Dus eerst inloggen wanneer u al lid bent van de VVON. Alvast dank voor uw medewerking.

Niet-leden kunnen zich aanmelden zonder in te loggen. De prijs voor niet-leden bedraagt € 69,00 Betaling kan alleen geschieden via IDEAL.

Nog geen lid van de VVON?

Bent u nog geen lid van de VVON en wenst u toch gebruik te maken de lage ledenprijs? Word dan nu direct lid en profiteer direct van € 40,00 korting en van alle andere voordelen die het VVON lidmaatschap u te bieden heeft.

Ja, ik wil lid worden

Nadat uw aanvraag lidmaatschap is goedgekeurd ontvangt u per e-mail de benodigde informatie om een persoonlijk account aan te maken. Daarna kunt u als lid inloggen op deze website en direct profiteren van de lage ledenprijs.