Geplaatst op 12 september 2018

Studiedag bij Sparta Rotterdam m.m.v. Henk Fraser en zijn selectie

Locatie: Spartastadion, Spartapark Noord 1, 3027 VW Rotterdam

Datum: 24 oktober 2018

Tijdstip: 10.00 - 16.00

Gesloten

Meld u direct aan

De VVON organiseert een studiedag op WOENSDAG 24 OKTOBER 2018 bij 1e Divisievereniging Sparta Rotterdam, met o.a. de medewerking van de 1e selectie van de b.v.o. Sparta onder leiding van hoofdtrainer Henk Fraser en zijn assistenten. Deze studiedag is toegankelijk voor zowel leden als niet-leden. Het bijwonen van deze studiedag levert 4 licentiepunten op voor het verlengen van uw trainerslicentie.

Ochtendprogramma

In het ochtendprogramma zal er uitgebreid aandacht besteed worden aan de door b.v.o. Sparta gehanteerde speelwijze 1:3:5:2. In theorie zal stil gestaan worden bij de speelwijzeontwikkeling 1:3:5:2 en in de praktijk zal middels een demonstratietraining binnen genoemde speelwijze de teamfunctie ‘Aanvallen’ centraal staan.

Middagprogramma

In het middaggedeelte zullen 2 thema’ s worden behandeld, namelijk de ‘Visie op opleiden’ bij de b.v.o. Sparta en ‘Vanuit het jaarplan naar de ideale trainingsweek’. Bij beide thema’ s zal de koppeling gelegd worden naar het amateurvoetbal.

Meer informatie over deze studiedag

Belangrijke informatie voor leden

Leden die willen inschrijven en gebruik willen maken van de speciale ledenprijs (€ 48,00), dienen eerst in te loggen als lid. Problemen met inloggen of vragen over het aanmaken van uw persoonlijk account? Stuur een e-mail met uw gegevens naar info@vvon.nl 

LET OP: Een vriendelijk doch dringend verzoek aan VVON leden:
Schrijf u NIET in voor deze bijscholing zonder eerst in te loggen, om vervolgens een e-mail te sturen vanwege het feit dat er teveel is betaald, met het verzoek om het teveel betaalde terug te betalen. Alvast dank voor uw medewerking.

Niet-leden kunnen zich aanmelden zonder in te loggen. De prijs voor niet-leden bedraagt € 88,00 Betaling kan alleen geschieden via IDEAL.

Nog geen lid van de VVON?

Bent u nog geen lid van de VVON en wenst u toch gebruik te maken de lage ledenprijs? Word dan nu direct lid en profiteer van allerlei voordeel.

Ja, ik wil lid worden

Nadat uw aanvraag lidmaatschap is goedgekeurd ontvangt u per e-mail de benodigde informatie om een persoonlijk account aan te maken. Daarna kunt u als lid inloggen op deze website en direct profiteren van de lage ledenprijs.