Geplaatst op 21 maart 2018

Unieke bijscholing “Veld- en zaalvoetbal samen sterker”

Locatie: Sporthal Merwestein, Merweplein 1, 3432 GN Nieuwegein

Datum: 21 april 2018

Tijdstip: 14.00 - 20.00

Gesloten

De VVON en de KNVB organiseren een unieke bijscholing op ZATERDAG 21 APRIL 2018 in SPORTHAL MERWESTEIN in NIEUWEGEIN, met o.a. de medewerking van het beloftenteam zaalvoetbal onder leiding van de bondscoach van het zaalvoetbalteam Max Tjaden en Marius Privee (bondscoach van het vrouwen zaalvoetbalteam). In het programma zijn 3 praktijkcessies en een 3-tal workshops opgenomen. Deze bijscholing is toegankelijk voor zowel leden als niet-leden.

Het bijwonen van deze bijscholing levert 4 licentiepunten op voor het aanvragen, c.q. verlengen van uw trainerslicentie (Veld- en zaalvoetbal).

Voor verdere informatie over deze bijscholing KLIK HIER

Belangrijke informatie voor leden
Leden die willen inschrijven en gebruik willen maken van de speciale ledenprijs (€ 30,00), dienen eerst in te loggen als lid. Problemen met inloggen of vragen oer het aanmaken van uw persoonlijk account? Stuur een e-mail met uw gegevens naar info@vvon.nl

Niet-leden kunnen zich aanmelden zonder in te loggen. De prijs voor niet-leden bedraagt € 50,00. Betaling kan alleen geschieden via IDEAL.

Nog geen lid van de VVON?
Bent u nog geen lid van de VVON en wenst u toch gebruik te maken de lage ledenprijs?
Word dan nu direct lid via https://www.vvon.nl/lid-worden

Nadat uw aanvraag lidmaatschap is goedgekeurd ontvangt u per e-mail de benodigde informatie om een persoonlijk account aan te maken. Daarna kunt u als lid inloggen op deze website en direct profiteren van de lage ledenprijs.

De VVON is een belangenbehartiger voor het totale voetbal, dus ook zaalvoetbalcoaches zijn uiteraard van harte welkom als lid van onze mooie vereniging met meer dan 4.000 leden.