Inhoud bijscholing

De VVON organiseert een interactieve bijscholing die bestaat uit 2 bijeenkomsten en enkele opdrachten/huiswerk waarmee je, in je eigen dagelijkse praktijk als trainer-coach, aan de slag kunt gaan. De bijscholing is bestemd voor UEFA C t/m UEFA Pro.

De bijeenkomsten zijn gepland op woensdag 15 december 2021 en woensdag 9 februari 2022. De 1e sessie zal plaatsvinden bij Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum, Woudenbergseweg 54, 3707 HX Zeist. De tweede sessie vindt plaats op de KNVB Campus, Woudenbergseweg 56, 3707 HX Zeist.

Het is een bijscholing waarbij je zelf veel invloed hebt op hetgeen je wilt gaan leren c.q. verbeteren. Maatwerk dus. Door het o.a. vooraf invullen van een vragenlijst krijg je inzicht in hoe je leert en hoe je dat kan versterken. De bijscholing zal worden verzorgd door Coach in Sports trainer Tom van der Meer.

Inschrijven voor deze bijscholing is mogelijk voor zowel leden als niet-leden. Deelname aan deze bijscholing levert 7 licentiepunten op voor het verlengen van jouw trainerslicentie. Het volgen van delen van de bijscholing levert geen licentiepunten op.

Voor verdere informatie over de inhoud van deze bijscholing KLIK HIER