Inhoud

Een bijscholing  die je zelf vorm geeft: maatwerk dus!

Er is veel veranderd op het gebied van leren en ontwikkelen. Door internet, met name  You-tube is kennis en info dichterbij gekomen. Leren kan nu deels thuis en bovendien op de momenten die jou het beste uitkomen. Kan al het leren dan individueel?  Nee! Samen leren met  collega coaches behoudt evengoed  zijn waarde. Deze bijscholing biedt een mix van beide leervormen, met meer vrijheid waar en wanneer je je leeracties uitvoert.

Vragenlijst

Voorafgaand aan de bijscholing vul je een vragenlijst in. Leren gaat beter wanneer zelfinzicht toeneemt. Deze vragenlijst vind je op www.coachinsports.nl  Je kunt deze online invullen, zonder  inlog of wachtwoord. Invullen duurt ca. 18 minuten. Het is een zgn. leervragenlijst; het levert een leerprofiel op waarmee je inzicht krijgt in hoe je leert en hoe je dat kan versterken.

De beginsessie; deze duurt 3 uur

  • Analyse van je leerprofiel. De manieren die je van nature kiest wanneer je iets wilt leren worden nu zichtbaar. Zo ook de manieren van leren die je niet kiest! Daar liggen de ontwikkelmogelijkheden.
  • Je leert werken met het model: ‘de 15 aspecten van coachleren’. Eerst ga je aan de slag met de vraag wát je wilt gaan verbeteren via zgn. ‘ontleedkunde’. Vervolgens breng je in kaart hóe je dit gaat aanpakken.
  • Aan het eind van deze sessie heb je al een plan van aanpak voor de volgende fase in je leerproces. Dit plan wordt meteen besproken met de leercoach van Coachinsports.

De leer-actie-periode; deze heeft een doorlooptijd van 6 weken

  • In deze periode voer je je plan van aanpak uit: zelfsturing, plaats- en tijd ongebonden.
  • Wat je leert, bijv. voeren van een andere wedstrijdbespreking, pas je meteen toe in trainingen en wedstrijden.
  • Je noteert je leeracties in een logboek dat je in week 3 en week 5 van de leer-actie-periode naar je leercoach

De eindsessie; deze duurt 3 uur

  • Je sluit deze sessie af met een presentatie over je eigen leerproces, de leeracties en de bereikte doelen. Waar ben je persoonlijk beter in geworden? Welke veranderingen heb je gerealiseerd? Wat zijn de reacties van jouw spelers?
  • Je krijgt van je medecursisten feedback over jouw leerproces. En andersom: je ziet in een vogelvlucht andere leertrajecten langskomen. Allemaal anders, persoonlijk; maatwerk!

Doelgroep

Deze bijscholing is voor het trainingsniveau UEFA C t/m UEFA-Pro.

Totale duur

Deze bijscholing heeft een doorlooptijd van totaal 6 weken.

Data

De sessies zijn beide op een woensdagavond, beginnend om 18:30 en durend tot 21:30u.
De 1e sessie is op woensdag 4 maart 2020. De  2e sessie is op woensdag 15 april 2020.

Aantal deelnemers

Aan deze bijscholing kunnen max. 12 trainer/coaches  deelnemen. Minimale deelname is 6.

Referenties

Wil je graag weten hoe deze bijscholing door andere voetbaltrainers werd ervaren? Enkele reacties:
‘De nieuwe manier van bijscholing’.  ‘Prima bijeenkomsten, goed leerproces”.  ‘Eyeopener’.
‘Geland! De puzzelstukjes vallen ineen’.  ‘Hierbij blijf je nadenken over je casus’.

Stuur een email naar info@coachinsports.nl en vraag naar referenties: je krijgt dan de naam van een eerdere cursist, plus telefoon en e-mail.

Programma

Voor het programma van deze bijscholing KIJK HIER

Licentiepunten

Het bijwonen van deze bijscholing levert 6 licentiepunten op voor het verlengen van uw licentie. Deze licentiepunten blijven 3 jaar geldig voor het aanvragen of verlengen van uw KNVB trainerslicentie.

Voor het behalen van de licentiepunten is het noodzakelijk het gehele programma bij te wonen. Uitreiking certificaten alleen aan het einde van de bijeenkomst.

Binnen enkele dagen na afloop van elke bijscholing voegen wij de behaalde licentiepunten toe aan het uw persoonlijke profiel. Hierdoor heeft u steeds een actueel overzicht van de behaalde licentiepunten. Uiteraard kunnen wij dit alleen doen voor leden van de VVON.

Op korte termijn hopen wij het mogelijk te maken dat VVON-leden via onze website door middel van een ‘download licentiepunten’ een licentie kunnen aanvragen/verlengen bij de KNVB. Hierdoor zou voor VVON-leden het verstrekken/bewaren/opsturen van certificaten verleden tijd zijn.

Kosten

De prijs voor leden bedraagt € 182,00. Om in aanmerking te komen voor de ledenprijs dient u wel eerst in te loggen als lid. Problemen met inloggen? Stuur dan een e-mail naar info@vvon.nl

Niet-leden betalen € 242,00. Wil je ook profiteren van de ledenkorting? Word dan nu lid van de VVON. Direct nadat u lid bent geworden kunt u ook profiteren van de speciale ledenprijs.

KLIK HIER VOOR ALLE VOORDELEN VAN HET LIDMAATSCHAP EN WORD NU LID

Inschrijven

Om je in te schrijven voor deze bijscholing moet je als lid van de VVON eerst inloggen. Nadat je hebt ingelogd verschijnt voor jou het juiste tarief (leden of niet-leden prijs) en kun je inschrijven. Ben je al ingelogd? Dan verschijnt direct het juiste tarief.

Wij verzoeken je om niet in te schrijven als niet-lid terwijl je wel lid bent van de VVON, maar niet weet hoe in te loggen. Heb je problemen met inloggen, stuur dan een e-mail naar info@vvon.nlWij helpen je dan zo snel mogelijk.

De inschrijving sluit wanneer het maximale aantal deelnemers is bereikt. U bent pas ingeschreven wanneer u hiervan een schriftelijke bevestiging per e-mail heeft ontvangen.

Annuleren

Indien u na uw inschrijving/betaling wenst te annuleren, dan dient u dit te doen door een e-mail te sturen aan kantoor@vvon.nl. Bij annulering vóór 24 februari a.s. ontvangt u het door u betaalde bedrag retour. Bij annulering op 24 februari a.s. of daarna bestaat geen recht op restitutie.