Inhoud

DEZE BIJSCHOLING HEEFT EERDER PLAATSGEVONDEN OP 11 DECEMBER 2019 EN WORDT NU WEGENS SUCCES HERHAALD – AANTAL PLAATSEN IS BEPERKT

De VVON nodigt jullie van harte uit tot het bijwonen van de workshop ‘Ajax scouting en talentherkenning’, welke wij samen met de Ajax Coaching Academy organiseren op WOENSDAG 13 MEI 2020 op sportpark ‘De Toekomst’, Borchlandweg 18, 1114 BD  Duivendrecht.

Ajax staat bekend om haar neus voor talent en daagt jonge spelers uit om de beste te worden door hen te ontwikkelen en begeleiden naar het hoogst haalbare niveau. Ajax gelooft er sterk in dat de jeugdopleiding de fundering is van elke club. Daarom heeft de club ook de Ajax Coaching Academy opgericht, om de Ajax filosofie te delen met clubs, coaches en spelers over de hele wereld. De VVON is dan ook verheugd dat Ajax hun filosofie en expertise wil delen met ons, en dus met jullie, als trainer-coaches.

De Ajax jeugdopleiding staat bekend als één van de betere in de wereld en wordt geroemd om het voortbrengen van vele spelers van wereldklasse over een langere periode. Cruijff, Rijkaard, Van Basten, Van der Vaart, Sneijder, De Ligt en Donny van de Beek, allemaal zijn ze op jonge leeftijd begonnen in de jeugdopleiding van Ajax. Het herkennen, beoordelen en aantrekken van deze talentvolle spelers is van essentieel belang in de filosofie van Ajax. Hoe organiseert Ajax dat nu? Waar letten ze op? Hoe beoordelen ze een jonge speler? Tijdens de workshop krijg je antwoorden op al deze vragen om een start te maken in dit proces!

De docenten van de workshop zullen zijn Martijn Middelbeek en Bart Logchies.

Programma

18.30 - 19.00Inloop deelnemers op ‘De Toekomst’ + koffie en thee
19.00 - 20.00Deel 1 van de interactieve workshop. De onderwerpen die dan aan bod komen:- Kenniscentrum Ajax - Coaching Academy - Verwachtingen van deelnemers - Kernwaarden Ajax
20.00 - 2015Pauze
20.15 - 21.45Deel 2 van de interactieve workshop. De onderwerpen die dan aan bod komen: - Scouting vanuit kernwaarden - Scouten volgens een norm - Wat is talent? - Organisatie scouting - Herkennen/beoordelen/aantrekken - Inhoud profiel vanuit Ajax, voorbeeld geven - Hoe kijk ik objectief naar gedrag?
21.45 -22.00Evaluatie en afsluiting + uitreiken certificaten

Licentiepunten

Het bijwonen van deze workshop levert 3 licentiepunten op voor het verlengen van uw licentie. Deze licentiepunten blijven 3 jaar geldig voor het aanvragen of verlengen van uw KNVB trainerslicentie.

Voor het behalen van de licentiepunten is het noodzakelijk het gehele programma bij te wonen. Uitreiking certificaten alleen aan het einde van de bijeenkomst. Niet afgehaalde certificaten worden vernietigd.

Binnen enkele dagen na afloop van elke bijscholing voegen wij de behaalde licentiepunten toe aan het uw persoonlijke profiel. Hierdoor heeft u steeds een actueel overzicht van de behaalde licentiepunten. Uiteraard kunnen wij dit alleen doen voor leden van de VVON.

Op korte termijn hopen wij het mogelijk te maken dat VVON leden via onze website door middel van een ‘download licentiepunten’ een licentie kunnen aanvragen/verlengen bij de KNVB. Hierdoor zou voor VVON leden het verstrekken/bewaren/opsturen van certificaten verleden tijd zijn.

Kosten

De kosten voor leden bedragen € 49,00. Dit is inclusief koffie/thee tijdens de bijeenkomst, Ajax schrijfblok en Ajax pen. Om in aanmerking te komen voor de Ledenprijs dient u wel eerst in te loggen als lid. Problemen met inloggen? Stuur dan een e-mail naar info@vvon.nl

Niet-leden betalen € 75,00. Wil je ook profiteren van de ledenkorting? Word dan nu lid van de VVON. Direct nadat u lid bent geworden kunt u ook profiteren van de speciale ledenprijs.

KLIK HIER VOOR ALLE VOORDELEN VAN HET LIDMAATSCHAP EN WORD NU LID

Inschrijven

Om je in te schrijven voor deze bijscholing moet je als lid van de VVON eerst inloggen. Nadat je hebt ingelogd verschijnt voor jou het juiste tarief (leden of niet-leden prijs) en kun je inschrijven. Ben je al ingelogd? Dan verschijnt direct het juiste tarief.

Wij verzoeken je om niet in te schrijven als niet-lid terwijl je wel lid bent van de VVON, maar niet weet hoe in te loggen. Heb je problemen met inloggen, stuur dan een e-mail naar info@vvon.nlWij helpen je dan zo snel mogelijk.

De inschrijving sluit wanneer het maximale aantal deelnemers is bereikt. U bent pas ingeschreven wanneer u hiervan een schriftelijke bevestiging per e-mail heeft ontvangen.

Annuleren

Indien u na uw inschrijving/betaling wenst te annuleren, dan dient u dit te doen door een e-mail te sturen aan kantoor@vvon.nl. Bij annulering vóór 4 mei a.s. ontvangt u het door u betaalde bedrag retour. Bij annulering op 4 mei a.s. of daarna bestaat geen recht op restitutie.