Inhoud

Deze bijscholing was eerst gepland op 13 mei 2020, en moest vanwege de corona pandemie worden uitgesteld. Inmiddels is er in overleg met de Ajax Coaching Academy en de Johan Cruijff Arena een nieuwe datum gevonden. De bijscholing zal nu plaatsvinden op DONDERDAG 10 SEPTEMBER 2020 in de Johan Cruijff Arena te Amsterdam.

Uiteraard beseffen wij dat een donderdag niet de meest geschikte avond is voor trainers. Maar zoals u wellicht zult begrijpen hadden wij de datum en dag niet voor het uitkiezen om, zonder extra kosten voor deelnemers, gebruik te kunnen/mogen maken van de Johan Cruijff Arena.

Vanwege het verplaatsen van de bijscholing naar de Johan Cruijff Arena en een aantal annuleringen zijn er nu extra plaatsen beschikbaar voor geïnteresseerde trainers. De VVON nodigt eenieder dan ook van harte uit tot het bijwonen van deze bijscholing.

Informatie over de bijscholing:

  • Inloop/ontvangst is vanaf 18.30 uur. Parkeren/binnenkomst zal in verschillende groepen per tijdslot gebeuren (hierover krijgt u nader bericht per e-mail). Parkeren is gratis op het Arenadek van de Johan Cruijff Arena. Deelnemers die met het OV komen, kunnen gebruik maken van de hoofdingang van de Johan Cruijff Arena om binnen te komen.
  • Bij binnenkomst van de Arena moeten de deelnemers ook nog een korte vragenlijst invullen.
  • Er zal gebruik worden gemaakt van verschillende doorgangen om toegang te krijgen tot de hoofdtribune.
  • Elke deelnemer zal een rij en stoelnummer aangewezen krijgen en wordt begeleid naar zijn plaats waar de 1,5m maatregel in acht zal worden genomen.
  • Er zal geen pauze zijn aangezien iedereen deelnemer op zijn plek moet blijven. Catering zal plaatsvinden op de tribune en het is mogelijk om gebruik te maken van het toilet.
  • Het evenement zal plaatsvinden in de buitenlucht (het dak van de arena is open). Er zullen voldoende mogelijkheden zijn om handen te wassen en te desinfecteren.

BELANGRIJKWanneer u wenst deel te nemen aan deze bijscholing dient u, nadat u zich heeft ingeschreven en betaald,  direct een formulier met uw gegevens in te vullen en te verzenden naar de Ajax Coaching Academy. Niet (tijdig) invullen en verzenden van het formulier betekent dat u niet zal worden toegelaten.

KLIK HIER OM HET FORMULIER IN TE VULLEN

Inhoud van de bijscholing:

Ajax staat bekend om haar neus voor talent en daagt jonge spelers uit om de beste te worden door hen te ontwikkelen en begeleiden naar het hoogst haalbare niveau. Ajax gelooft er sterk in dat de jeugdopleiding de fundering is van elke club. Daarom heeft de club ook de Ajax Coaching Academy opgericht, om de Ajax filosofie te delen met clubs, coaches en spelers over de hele wereld. De VVON is dan ook verheugd dat Ajax hun filosofie en expertise wil delen met ons, en dus met jullie, als trainer-coaches.

De Ajax jeugdopleiding staat bekend als één van de betere in de wereld en wordt geroemd om het voortbrengen van vele spelers van wereldklasse over een langere periode. Cruijff, Rijkaard, Van Basten, Van der Vaart, Sneijder, De Ligt en Donny van de Beek, allemaal zijn ze op jonge leeftijd begonnen in de jeugdopleiding van Ajax. Het herkennen, beoordelen en aantrekken van deze talentvolle spelers is van essentieel belang in de filosofie van Ajax. Hoe organiseert Ajax dat nu? Waar letten ze op? Hoe beoordelen ze een jonge speler? Tijdens de workshop krijg je antwoorden op al deze vragen om een start te maken in dit proces!

De docenten van de workshop zullen zijn Martijn Middelbeek en Bart Logchies.

Programma

18.30 - 19.30Inloop deelnemers + koffie en thee
19.30 - 20.30Deel 1 van de interactieve workshop. De onderwerpen die dan aan bod komen: - Kenniscentrum Ajax - Coaching Academy - Verwachtingen van deelnemers - Kernwaarden Ajax
20.30 - 22.00Deel 2 van de interactieve workshop. De onderwerpen die dan aan bod komen: - Scouting vanuit kernwaarden - Scouten volgens een norm - Wat is talent? - Organisatie scouting - Herkennen/beoordelen/aantrekken - Inhoud profiel vanuit Ajax, voorbeeld geven - Hoe kijk ik objectief naar gedrag?
22.00 - 22.15Evaluatie en afsluiting + uitreiken certificaten voor NIET-leden. Licentiepunten voor leden worden bijgeschreven op het VVON-profiel/Mijn VVON.

Licentiepunten

Het bijwonen van deze bijscholing levert 3 licentiepunten op voor het verlengen van uw licentie. Deze licentiepunten blijven 3 jaar geldig voor het aanvragen of verlengen van uw KNVB trainerslicentie.

Voor het behalen van de licentiepunten is het noodzakelijk het gehele programma bij te wonen. Uitreiking certificaten voor NIET-leden alleen aan het einde van de bijeenkomst. Niet afgehaalde certificaten worden vernietigd.

Binnen enkele dagen na afloop van elke bijscholing voegen wij de behaalde licentiepunten van VVON leden toe aan het persoonlijke profiel van elk lid. Hierdoor heeft u steeds een actueel overzicht van de behaalde licentiepunten. Uiteraard kunnen wij dit alleen doen voor leden van de VVON.

Op korte termijn wordt het mogelijk dat VVON leden via onze website door middel van een ‘download licentiepunten’ een licentie kunnen aanvragen/verlengen bij de KNVB. Hierdoor zou voor VVON leden het verstrekken/bewaren/opsturen van certificaten verleden tijd zijn. Ook aan de mogelijkheid om bij derden behaalde licentiepunten toe te voegen wordt gewerkt.

Kosten

De kosten voor leden bedragen € 49,00. Dit is inclusief koffie/thee tijdens de bijeenkomst, Ajax schrijfblok en Ajax pen. Om in aanmerking te komen voor de Ledenprijs dient u wel eerst in te loggen als lid. Problemen met inloggen? Stuur dan een e-mail naar info@vvon.nl

Niet-leden betalen € 75,00. Wil je ook profiteren van de ledenkorting? Word dan nu lid van de VVON. Direct nadat u lid bent geworden kunt u ook profiteren van de speciale ledenprijs.

KLIK HIER VOOR ALLE VOORDELEN VAN HET LIDMAATSCHAP EN WORD NU LID

Inschrijven

Om je in te schrijven voor deze bijscholing moet je als lid van de VVON eerst inloggen. Nadat je hebt ingelogd verschijnt voor jou het juiste tarief (leden of niet-leden prijs) en kun je inschrijven. Ben je al ingelogd? Dan verschijnt direct het juiste tarief.

Wij verzoeken je om niet in te schrijven als niet-lid terwijl je wel lid bent van de VVON, maar niet weet hoe in te loggen. Heb je problemen met inloggen, stuur dan een e-mail naar info@vvon.nlWij helpen je dan zo snel mogelijk.

De inschrijving sluit wanneer het maximale aantal deelnemers is bereikt. U bent pas ingeschreven wanneer u hiervan een schriftelijke bevestiging per e-mail heeft ontvangen en het formulier met de extra aanvullende gegevens heeft ingevuld en verzonden.

Annuleren

Indien u na uw inschrijving/betaling wenst te annuleren, dan dient u dit te doen door een e-mail te sturen aan kantoor@vvon.nl. Bij annulering vóór 1 september a.s. ontvangt u het door u betaalde bedrag retour. Bij annulering op 1 september a.s. of daarna bestaat geen recht op restitutie.

Voor deelnemers die zich al eerder (voor 13 mei) hebben ingeschreven geldt hetgeen is vermeld in de e-mail die aan hen is toegezonden. Deze deelnemers konden tot uiterlijk 19 augustus jl. annuleren.