Inhoud

De VVON nodigt jullie van harte uit tot het bijwonen van de workshop ‘Succesvol team bouwen’, welke wij samen met het Johan Cruyff Institute organiseren op MAANDAG 20 JANUARI 2020 bij Almere City FC, Competitieweg 20, 1318 EA  Almere.

Tijdens de workshop  ‘Succesvol team bouwen’ staat centraal welke zaken essentieel zijn voor het bouwen en onderhouden van een succesvol team. Binnen dit thema wordt vooral gekeken naar het individu binnen het team en de dynamiek die daar ontstaat. Welke rol pakt ieder teamlid? En wat is de balans tussen individuele doelen en teamdoelen? Zijn de doelen voor iedereen duidelijk? Hoe krijg je deze zaken helder binnen een team? En welke fases doorloop je hierin?

Er is plaats voor maximaal 30 deelnemers.

Onder leiding van Henk Groener (bondscoach Duitse handbaldames en voormalig bondscoach van de Nederlandse handbaldames) wordt op een praktische manier invulling gegeven aan het thema. Zelf aan de slag gaan en vervolgens samen tot nieuwe inzichten komen, staat centraal. Ook ervaren de deelnemers zelf hoe het is om onderdeel te zijn van een team en waar je als teamlid en als coach tegenaan loopt. Immers, leren doe je door zelf actief te zijn!

CV Henk Groener (Foto: Joris Aben Fotografie)

Henk Groener – Joris Aben Fotografie

Henk is één van de initiatiefnemers bij de opzet van de Master in Coaching van het Johan Cruyff Institute en heeft daarna ruime ervaring opgebouwd als docent-coach. Henk was bondscoach bij het Nederlandse dames handbalteam tussen 2009 en 2016 en bereikte de tweede plaats op het WK in 2015 en de vierde plaats op de Olympische Spelen in Rio 2016. Sinds 2018 is hij de bondscoach van de Duitse handbaldames. Zijn specialiteiten zijn teamdynamica, groepsrollen en het samenstellen van een succesvol team.

Programma

15.30 - 16.00Inloop deelnemers/koffie en thee
16.00 - 17.15Workshop deel 1
17.15 - 17.30Pauze (koffie/thee/water/fris)
17.30 - 18.30Workshop deel 2
18.30 - 19.30Pastamaaltijd + drankje
19.30 - 20.30Workshop deel 3
20.30 - 20.45Pauze (koffie/thee/water/fris)
20.45 - 21.45Workshop deel 4
21.45 - 22.00Evaluatie/vragen
22.00 - 22.30Uitreiking certificaten/mogelijkheid voor een drankje/hapje

Licentiepunten

Het bijwonen van deze workshop levert 5 licentiepunten op voor het verlengen van uw licentie. Deze licentiepunten blijven 3 jaar geldig voor het aanvragen of verlengen van uw KNVB trainerslicentie.

Voor het behalen van de licentiepunten is het noodzakelijk het gehele programma bij te wonen. Uitreiking certificaten alleen aan het einde van de bijeenkomst. Niet afgehaalde certificaten worden vernietigd.

Binnen enkele dagen na afloop van elke bijscholing voegen wij de behaalde licentiepunten toe aan het uw persoonlijke profiel. Hierdoor heeft u steeds een actueel overzicht van de behaalde licentiepunten. Uiteraard kunnen wij dit alleen doen voor leden van de VVON.

Op korte termijn hopen wij het mogelijk te maken dat VVON-leden via onze website door middel van een ‘download licentiepunten’ een licentie kunnen aanvragen/verlengen bij de KNVB. Hierdoor zou voor VVON-leden het verstrekken/bewaren/opsturen van certificaten verleden tijd zijn.

Kosten

De prijs voor leden bedraagt € 120,00. Dit is inclusief 4 consumptiemunten voor koffie/thee/water/fris tijdens de bijeenkomst en een pastamaaltijd inclusief een consumptie. Om in aanmerking te komen voor de ledenprijs dient u wel eerst in te loggen als lid. Problemen met inloggen? Stuur dan een e-mail naar info@vvon.nl

Niet-leden betalen € 185,00. Wil je ook profiteren van de ledenkorting? Word dan nu lid van de VVON. Direct nadat u lid bent geworden kunt u ook profiteren van de speciale ledenprijs.

KLIK HIER VOOR ALLE VOORDELEN VAN HET LIDMAATSCHAP EN WORD NU LID

Inschrijven

Om je in te schrijven voor deze bijscholing moet je als lid van de VVON eerst inloggen. Nadat je hebt ingelogd verschijnt voor jou het juiste tarief (leden of niet-leden prijs) en kun je inschrijven. Ben je al ingelogd? Dan verschijnt direct het juiste tarief.

Wij verzoeken je om niet in te schrijven als niet-lid terwijl je wel lid bent van de VVON, maar niet weet hoe in te loggen. Heb je problemen met inloggen, stuur dan een e-mail naar info@vvon.nlWij helpen je dan zo snel mogelijk.

De inschrijving sluit wanneer het maximale aantal deelnemers is bereikt. U bent pas ingeschreven wanneer u hiervan een schriftelijke bevestiging per e-mail heeft ontvangen.

Annuleren

Indien u na uw inschrijving/betaling wenst te annuleren, dan dient u dit te doen door een e-mail te sturen aan kantoor@vvon.nl. Bij annulering vóór 27 december a.s. ontvangt u het door u betaalde bedrag retour. Bij annulering op 27 december a.s. of daarna bestaat geen recht op restitutie.