Geplaatst op 10 mei 2012

Aanvullende informatie nieuwe website

Maak nu direct uw eigen account aan om in te kunnen loggen
Om uw eigen account aan te maken, dient u gebruik te maken van de aan u toegezonden persoonlijke inloggegevens die zijn gevoegd bij de recent verschenen “De TrainerCoach”. Wanneer u de aanwijzingen correct uitvoert krijgt u via www.vvon.nl/lid-worden een scherm te zien waar u uw LOGIN kunt aanmaken.
Wanneer u uw lidnummer, geboortedatum en E-mailadres correct heeft ingevoerd ontvangt u een bevestigingsmail op het door u opgegeven E-mailadres. Vervolgens zult u de procedure eenvoudig kunnen afronden door een door u te kiezen wachtwoord.
Wanneer u de procedure correct hebt doorlopen kunt u daarna steeds inloggen met uw eigen E-mailadres en het door u gekozen wachtwoord.
BELANGRIJK – CONTROLEER UW EIGEN GEGEVENS
Wanneer u uw persoonlijk account heeft aangemaakt en bent ingelogd dan is het goed om te controleren of de gegevens die wij van u hebben (nog) juist zijn.
U vindt deze onder Mijn gegevens. De meeste gegevens kunt u vanaf heden dus zelf bijhouden en wijzigen. Ook adviseren wij u om bij Trainer gegevens uw profiel verder in te vullen. Hiermee kunnen wij u nog beter van dienst zijn.
De VVON heeft er alles aan gedaan om de website aan uw verwachtingen te laten voldoen. Uiteraard zal ook in de komende tijd nog veel werk verzet moeten worden om de website verder te vullen en te optimaliseren. Hebt u tips, ideeën of wensen dan horen wij dit graag van u. Reacties op de website kunt u sturen naar info@vvon.nl 
Bovenstaande informatie ontbreekt helaas in “De TrainerCoach” nr.2 – mei 2012