Geplaatst op 20 oktober 2022

VOL – GEEN PLAATSEN MEER BESCHIKBAAR – Ajax workshop ”Van voetbalfilosofie naar training’ – 30 november 2022 – 3 Licentiepunten

Bart Logchies

De VVON nodigt u van harte uit tot het bijwonen van een bijscholing bij Ajax.. De bijscholing vindt plaats op WOENSDAG 30 NOVEMBER 2022 op sportpark ‘De Toekomst, Borchlandweg 18, 1114 BD, Duivendrecht. We zijn verheugd dat we welkom zijn bij Ajax en dat Bart Logchies (Hoofddocent Ajax Coaching Academy) bereid is om zijn kennis en ervaring te delen met collega trainers.

In deze workshop wordt uitgelegd hoe bij Ajax hun voetbalfilosofie wordt vertaald naar specifieke trainingen. Vanuit de visie, missie en de Ajax kernwaarden worden de (voetbal)waarden vertaald in 3 pijlers te weten Cruijff kwaliteit, speelwijze en persoonlijke wapens. Op interactieve wijze zullen de deelnemers meegenomen worden hoe ze vanuit die lijn de vertaling naar (voetbal)handelingen kunnen maken. Deelnemers zouden daarna het belang van een heldere filosofie begrijpen en  beter in staat moeten zijn om de praktische vertaling voor zichzelf of hun club te maken.

Voor meer informatie en om in te schrijven KLIK HIER