Geplaatst op 24 oktober 2017

BELANGRIJKE INFORMATIE VOOR LEDEN

Inloggen VVON-website

Het gebeurt nog regelmatig dat VVON-leden in de veronderstelling verkeren dat ze zijn ingelogd wanneer bovenin het scherm ‘MIJN VVON’ verschijnt!!! Ondanks eerdere informatie via ons magazine “De TrainerCoach”, e-mail en Nieuwsbrieven is dit kennelijk voor een aantal leden nog niet duidelijk.

U bent pas ingelogd wanneer bovenin het scherm op de homepage (op de plaats van ‘MIJN VVON’) uw naam verschijnt. Dit doet u door in het inlogmenu uw e-mail en uw wachtwoord in te voeren. Lukt het dan niet om in te loggen, dan graag via “wachtwoord vergeten” een nieuw wachtwoord aanmaken. Lukt het dan nog niet, stuur dan een e-mail met uw gegevens naar info@vvon.nl

Advies: Wanneer u bent ingelogd, zet uw inloggegevens dan vast door een vinkje te plaatsen bij ‘Laat mij aangemeld’.

Te weinig licentiepunten? Dan heeft u wellicht een probleem

Het komt nog veelvuldig voor dat trainer-coaches niet tijdig het aantal vereiste licentiepunten hebben behaald. U dient als hoofdtrainer-coach (UEFA A, UEFA B en UEFA C) in een tijdsbestek van 5 jaar tenminste 12 licentiepunten te behalen om uw licentie te kunnen verlengen. De trainer-coach die over een UEFA Pro diploma beschikt, dient overigens 15 licentiepunten in 3 jaar te behalen. Ook assistenten die daadwerkelijk de functie van assistent vervullen (dus activiteiten uitvoeren tijdens trainingen en/of wedstrijden) hebben een geldige licentie nodig welke maximaal 1 niveau lager mag zijn als dat van de hoofdtrainer. Een assistent in de 1e klasse of hoger dient dus minimaal te beschikken over een geldige UEFA B licentie.

Heeft u dus niet tijdig uw licentiepunten behaald, dan traint u in principe onbevoegd, met alle mogelijke (KNVB-)gevolgen van dien.

Advies: Zorg tijdig dat u uw licentiepunten heeft behaald, dat voorkomt in ieder geval vervelende consequenties!!!