Geplaatst op 11 maart 2017

Beltona nieuwe samenwerkingspartner VVON

Deze week sloot de VVON een samenwerkingsovereenkomst af met Beltona Sports B.V. De nieuwe directeuren, Wim van Leeuwen en Marcel Commers, hebben grote plannen met het vernieuwde merk Beltona Sportwear en zetten een complete nieuwe kledinglijn op.

Als ware sportliefhebbers zetten zij zich met een team van professionals in voor een sterk merk met betaalbare topkwaliteit en een uitstekende pasvorm van comfortabele stoffen in sportieve kleurcombinaties.

Het Nederlandse sportmerk Beltona werd in 1985 opgericht en introduceerde als eerste het clubtenue concept. U vindt het merk Beltona in de regel niet in de sportwinkel. Beltona kiest voor een concept waarbij de club de kleding bij Beltona aanschaft en daarna zelf aan haar leden levert. Dit is voor menige club een aanzienlijke, structurele inkomstenbron gebleken.

Uniek is de samenwerking met Liona, hét eerste voetbalmerk exclusief voor vrouwen en meisjes.

Ontdek de collectie voor je eigen sportclub en laat je wensen vertalen in een standaard of custommade clubtenue. De mogelijkheden zijn ongekend en allemaal voorzien van het clublogo. Vraag de brochure aan (www.beltonawebshop.nl) en maak vrijblijvend een afspraak in de vernieuwde showroom en beleef het nieuwe Beltona (www.beltona.info).

Op de foto wordt Jan de Gier, secretaris van de VVON, geflankeerd door Wim van Leeuwen (l) en Marcel Commers (r).