Geplaatst op 23 september 2022

Bijscholing bij zaterdag 3e divisionist ACV uit Assen – 20 oktober 2022 – 3 Licentiepunten

De VVON nodigt u van harte uit tot het bijwonen van een bijscholing bij ACV Assen. De bijscholing vindt plaats op DONDERDAG 20 OKTOBER 2022 op het sportcomplex van ACV Assen, Kortbossen 1 te Assen. We zijn verheugd dat de vereniging ACV en de trainers Jarno Voorintholt, Floris van Es en Ruud Jalving (op onderstaande foto’s van links naar rechts) bereid zijn om hun kennis en ervaring te delen met hun collega’s.

Jarno Voorintholt (coördinator fysieke ontwikkeling bij FC Groningen).
Jarno zal ingaan op het periodiseren in het amateurvoetbal. Hij zal ons meenemen in de periodisering van de voetbalbelasting waarbij het accent ligt op de ontwikkeling binnen de kaders van teamperiodisering, individuele periodisering en revalidatieperiodisering onafhankelijk van een 4- of 6-weekse cyclus.

 

Floris van Es (Hoofd Jeugdopleiding ACV Assen).
Floris zal een inkijkje geven in de werkwijze binnen de jeugdopleiding van ACV Assen v.w.b. de doorstroming van jeugdspelers naar (senioren) selectiespelers.

 

Ruud Jalving (Hoofdtrainer ACV Assen).
Ruud zal het trainen van spelprincipes binnen de huidige speelwijze van zijn selectie behandelen. Hij en zijn staf zullen hierbij vooral aandacht besteden aan de teamfunctie aanvallen met het accent op het creëren van een overtal rondom de bal. Dit zal uiteraard grotendeels gebeuren op het veld.

 

Voor meer informatie en om in te schrijven KLIK HIER