Geplaatst op 4 maart 2022

Bijscholing bij Fortuna Sittard

De VVON nodigt u van harte uit tot het bijwonen van de bijscholing bij Fortuna Sittard. De bijscholing vindt plaats op WOENSDAG 23 MAART 2022 bij Fortuna Sittard m.m.v. de 1e selectie van Fortuna Sittard onder leiding van Hoofdtrainer Sjors Ultee en zijn volledige trainers- en begeleidingsstaf.

Het thema van deze bijscholing is: “De samenwerking binnen de trainers- en begeleidingsstaf tijdens trainingen en wedstrijden”. Sjors Ultee zal hierbij middels een presentatie ingaan op de wijze waarop wordt samengewerkt. Ook zullen diverse teamleden (keepertrainer, linie-trainers, video- en data analist, medische/revalidatie staf en hoofdtrainer) aan het woord komen over hun werkwijze binnen het gehele proces.

Daarnaast zal Sjors Ultee m.m.v. zijn staf een veldtraining verzorgen met zijn 1e selectie. Aan de deelnemers zullen diverse opdrachten worden verstrekt waarop zij specifiek moeten letten tijdens deze training. Na de training zullen de verstrekte opdrachten en de training worden nabesproken en geëvalueerd.

Het bijwonen van deze bijscholing levert 3 licentiepunten op voor het aanvragen/verlengen van uw trainerslicentie.

KLIK HIER voor meer informatie en om in te schrijven.