Geplaatst op 20 oktober 2022

VOL – GEEN PLAATSEN MEER BESCHIKBAAR – Bijscholing bij zaterdag 3e divisionist s.v. Urk – 9 november 2022 – 4 Licentiepunten

De VVON nodigt u van harte uit tot het bijwonen van een bijscholing bij s.v. Urk. De bijscholing vindt plaats op WOENSDAG 9 NOVEMBER 2022 op sportpark ‘De Vormt’, Vormtweg 7d, te Urk. We zijn verheugd dat we welkom zijn bij de vereniging s.v. Urk, en dat Hoofdtrainer Gert Jan Karsten en zijn technische staf bereid is om hun kennis en ervaring te delen met hun collega’s.

Gert Jan Karsten (Hoofdtrainer s.v. Urk) zal o.a. een workshop verzorgen met als thema: ‘‘De toepassing van videobeelden door s.v. Urk in de praktijk’. Hierbij zal zowel aandacht zijn voor de eigen speelwijze als de speelwijze van de tegenstander. Gebruik van tools (NAC sport), presentatie, interactie en koppeling van beelden aan visie zijn belangrijke pijlers van deze workshop.

Henri Romkes (Assistent-trainer s.v. Urk) zal een workshop verzorgen met als thema: ‘Toelichting, verdieping en inzage in de beschikbare data binnen de selectie van s.v. Urk’. JOHAN Sports en de ISRT ( Interval Shuttle Run Test) zijn belangrijke instrumenten in de werkwijze binnen s.v. Urk.

Uiteraard zullen Gert Jan Karsten en zijn technische staf ook een veldtraining verzorgen. Thema/doelstelling van deze veldtraining is: ‘De training heeft betrekking op de komende wedstrijd en de te hanteren speelwijze. De te hanteren speelwijze wordt vastgesteld n.a.v. wedstrijdanalyse tegenstander door analist en het beschikbare beeldmateriaal van de komende tegenstander (workshop 1) en keuzes vanuit de visie van de Hoofdtrainer’.

Voor meer informatie en om in te schrijven KLIK HIER