Geplaatst op 21 oktober 2022

VOL – GEEN PLAATSEN MEER BESCHIKBAAR – Bijscholing bij zaterdag 4e divisionist R.K.V.V. Westlandia – 28 november 2022 – 3 Licentiepunten

De VVON nodigt u van harte uit tot het bijwonen van een bijscholing bij Westlandia. De bijscholing vindt plaats op MAANDAG 28 NOVEMBER 2022 op Sportpark de Hoge Bomen te Naaldwijk. We zijn verheugd dat Westlandia haar medewerking wil verlenen, en dat Cesco Achterberg (foto links) alsmede Martijn Leonard invulling willen geven aan deze bijscholing.

Cesco Achterberg zal met zijn selectie en staf een training geven met als thema ‘het verbeteren van de onderlinge samenwerking tussen middenvelders en spitsen’. Vanuit het spelprincipe ”gebruik maken van de 3e man’, ligt het accent van de training op het verbeteren van het aanspelen van de spitsen, en de aansluiting van de middenvelder(s).

In het tweede deel van deze bijscholing zal Martijn Leonard (foto rechts) een presentatie verzorgen met als thema ‘De kracht van je team benutten’. Je krijgt inzicht in hoe je kunt trainen en coachen om je team in zijn kracht te zetten. Met o.a. praktijkvoorbeelden van ADO Den Haag in de tweede helft van het seizoen 2021-2022.

KIJK HIER voor meer informatie en om in te schrijven.