Geplaatst op 6 maart 2022

Bijscholing over spelprincipes en zonedekking

LET OP: DIT IS DE I.V.M. CORONA UITGESTELDE BIJSCHOLING VAN 22 NOVEMBER 2021. HEEFT U ZICH HIERVOOR AL INGESCHREVEN EN BETAALD, DAN ZIEN WIJ U GRAAG OP 30 MAART A.S. IN HEILOO EN HOEFT U VERDER NIETS TE DOEN.

Er zijn nog plaatsen beschikbaar voor zowel leden (€ 10,00) als niet-leden (€ 30,00).

De VVON nodigt u van harte uit tot het bijwonen van een bijscholing met de medewerking van Alex Geernaert (Hoofdtrainer ODIN ‘59) en Ruud Bijnen. De bijscholing vindt plaats op WOENSDAG 30 MAART 2022 in het Fletcher Hotel, Kennemerstraatweg 425, 1851 PD te Heiloo.

In de 1e presentatie van het programma zal Ruud Bijnen het thema: “Zonedekking” belichten. In Nederland wordt zonedekking tot in de top toe nauwelijks effectief toegepast. Het is een betrekkelijk complexe materie die uitleg verdient. Statistisch gezien levert een verdediging die weinig doelpunten tegen krijgt meer punten op dan een regelmatig scorende aanval. In het 2e gedeelte van het programma zal Alex Geernaert (Hoofdtrainer ODIN’59) een presentatie verzorgen die in het teken zal staan van het verbeteren van de spelprincipes ‘het verplaatsen van de bal’ en ‘het vinden van de 3e man’. Alex Geernaert zal zijn presentatie ondersteunen met videobeelden.

Het bijwonen van deze bijscholing levert 2 licentiepunten op voor het aanvragen/verlengen van uw trainerslicentie.

KLIK HIER voor meer informatie en om in te schrijven.