Geplaatst op 8 september 2023

BIJSCHOLINGEN – HET LAATSTE NIEUWS

Beste collega’s, de vakantieperiode zit er voor de meesten van ons weer op, de voorbereidingen op het nieuwe seizoen zijn in volle gang, en ook vanuit de VVON zijn we weer drukdoende om een aantal interessante masterclasses en bijscholingen te organiseren. Op deze website treft u al een aantal Masterclasses/bijscholingen aan waarvoor de inschrijving inmiddels is geopend. KIJK HIER voor het overzicht en schrijf je direct in.

Daarnaast zijn we in gesprek met diverse sprekers/trainers om nog een aantal interessante en voor jullie als trainers toepasbare bijscholingen aan te kunnen bieden. Hoewel de details nog ontbreken kunnen we wel alvast een overzicht tonen van Masterclasses/bijscholingen waarvan de datum en locatie zijn vastgelegd (uiteraard onder voorbehoud van wijzigingen). Voor wat betreft de Masterclasses is het aantal deelnemers beperkt en zal er sprake zijn van veel interactie. De bijscholingen en congressen zullen wat groter van opzet zijn voor wat betreft het aantal deelnemers.

Hieronder de planning van Masterclasses/bijscholingen waarvan datum/locatie bekend zijn. De invulling van de inhoud, tijden etc. zullen we op een later moment communiceren.

23 oktober: Bijscholing RVVH

8 november: Bijscholing ADO ’20

27 november: Eindejaarscongres te Utrecht

Binnenkort meer informatie over Masterclasses en bijscholingen welke zullen plaatsvinden in het laatste kwartaal van dit jaar. Raadpleeg regelmatig onze website, de nieuwsbrieven en onze socials zodat je steeds beschikt over de laatste stand van zaken.

Bestuur VVON