Geplaatst op 8 januari 2019

Braziliaanse voetbalacademie ‘Laranja Mecânica’ zoekt enthousiaste trainers voor 1 tot 3 maanden

Braziliaanse voetbalacademie ‘Laranja Mecânica’ zoekt enthousiaste trainers voor 1 tot 3 maanden

Laranja Mecânica is een voetbalacademie in het zuiden van Brazilië waar talenten worden opgeleid. Gedurende het gehele jaar 2019 zoekt de academie enthousiaste trainers voor een verblijf van 1 tot 3 maanden.

De vereisten:

  • minimaal UEFA B Jeugd/Trainer-Coach II Jeugd
  • affiniteit met het geavanceerd trainen van jeugd in diverse leeftijdsgroepen (10 tot 16 jaar).

Wij zorgen voor kost, inwoning en een geweldige ervaring. Je slaapt in een op het complex aanwezige villa, in een eigen luxe kamer. De maaltijden nuttig je in dezelfde ruimte als de spelers.

Wij betalen geen salaris of onkostenvergoeding voor de te verrichten werkzaamheden.

Bij een verblijf van 3 maanden bestaat wel de mogelijkheid dat het vliegticket wordt vergoed. Dit zal in onderling overleg worden besproken.

Uiteraard word je afgehaald van het vliegveld in Londrina, gelegen op ca. 40 minuten rijden van het complex.

De werktijden zijn dagelijks tussen 09:30 en 17:00 uur. Normaliter is zaterdag de wedstrijddag en zondag is de vrije dag.

Op het complex is er ruimte voor ontspanning in een van de drie zwembaden. De stad Arapongas ligt op 5 minuten rijafstand en in het geval van een vrij weekend bestaat o.a. de mogelijkheid de watervallen van Foz de Iguaçu te bezoeken (6 uur durende busrit).

KIJK HIER voor een Video impressie van het trainingscentrum.

KIJK HIER voor een Impressie van 2004 groep in Nederland op toernooi in april 2018.

Voor een verblijf tot 3 maanden is er geen visum benodigd voor het verblijf in Brazilië. Wel raden wij aan een reisverzekering met werelddekking af te sluiten.

In de afgelopen jaren hebben vele Nederlandse trainers de voetbalacademie Laranja Mecânica van dichtbij leren kennen. Onder meer Gerard Marsman (CBV), Max Buis (Almere City), Ron van Niekerk (Argon), Luc Stolker (FC Twente), Matthijs Ronde (SV Peize), Nigel Pluk (Kampong) en Marcel Brink gingen je voor.

Interesse? Voor vragen en aanmeldingen, neem contact op met:
Marco Plomp (e-mail: info@laranjamecanica.eu of whatsapp: +55 48 99509455)