Geplaatst op 23 december 2014

ClubCollect gaat uw contributie innen

ClubCollect neemt de administratieve verwerking van de contributie-inningen over. Als lid van de VVON wordt u door ClubCollect op 19 januari 2015 per e-mail of SMS geïnformeerd over de wijze waarop en wanneer de contributie van uw rekening zal worden afgeschreven. De e-mail of SMS die u ontvangt bevat een link waarmee u op uw persoonlijke betaalpagina komt van ClubCollect. Hier heeft u inzage in uw contributiefactuur.
Op 27 januari 2015 of kort daarna zal de contributie van uw rekening worden afgeschreven. Bijna alle leden betalen via automatische incasso en dus hoeft u in principe zelf geen actie te ondernemen. Een gering aantal leden, dat (nog) niet heeft gekozen voor automatische incasso, krijgt de mogelijkheid om te betalen via Ideal.
In de laatste uitgave van “De TrainerCoach” staat nog meer informatie over ClubCollect en de wijze waarop de contributie geïnd gaat worden. Het is voor u als lid belangrijk dat uw gegevens correct zijn vermeld in onze ledenadministratie. U doet ons een groot plezier door in te loggen op uw profielpagina en uw gegevens te controleren en daar waar nodig aan te passen.
LEES HIER het artikel uit “De TrainerCoach”