Geplaatst op 5 januari 2019

Contributie 2019

Net zoals dat in de afgelopen jaren (vanaf 2015) het geval is geweest, zal de contributie voor het jaar 2019 wederom worden geïnd door ClubCollect.

Op of omstreeks 9 januari 2019 krijgt u van ClubCollect een e-mailbericht of Sms. De e-mail of Sms die u ontvangt bevat een link waarmee u op uw persoonlijke betaalpagina komt.. LET OP: In principe hoeft u geen enkele actie te ondernemen.

U krijgt echter wel de mogelijkheid om via de knop “Bekijk betaalmogelijkheden en betaal” de contributie te voldoen via IDEAL. Indien u vóór de uiterste betaaldatum, die staat vermeld op de factuur, betaalt via IDEAL zal er uiteraard geen automatische incasso gaan plaatsvinden.

Indien u niet kiest voor betalen via IDEAL, en uw IBAN-nummer was op 1 januari 2019 juist vermeld op uw profielpagina (MIJN VVON), dan zal de contributie automatisch van uw bankrekening worden afgeschreven.

BETALING VIA AUTOMATISCHE INCASSO. Wanneer u niet kiest om via IDEAL te betalen, dan zal de opdracht tot automatische incasso omstreeks 21 januari 2019 aan uw bank worden aangeboden. Hiervan krijgt u ook bericht via e-mail/Sms. Vervolgens kan het nog gemiddeld 4 tot 5 dagen duren voordat het bedrag daadwerkelijk van uw rekening wordt afgeschreven. Voor u is het van belang dat u vanaf 21 januari 2019 beschikt over voldoende saldo op uw rekening, omdat anders de betaling zal worden gestorneerd.

Betaal op tijd en voorkom dat uw contributienota wordt verhoogd.
LET OP: Wanneer u geen e-mail met de nota van ClubCollect heeft ontvangen, kijk dan ook even in uw spambox/ongewenste e-mail.

KIJK HIER voor de tekst over de  contributie inning zoals deze was te lezen in de december uitgave van “De TrainerCoach”